Ελλάδα 2017: Οι Stereo Soul “επιβεβαιώνουν” τη συμμετοχή τους στην κλειστή επιλογή της ΕΡΤ για τη Eurovision

Ελλάδα 2017: Οι Stereo Soul “επιβεβαιώνουν” τη συμμετοχή τους στην κλειστή επιλογή της ΕΡΤ για τη Eurovision

Πριν καλά καλά περάσει ένα 24ωρο από όταν έσκασε η είδηση της συμμετοχής των Stereo Soul στην κλειστή επιλογή της ΕΡΤ για την ελληνική συμμετοχή στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, οι Stereo Soul εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαιώνουν την πρόθεσή τους να διεκδικήσουν το εισιτήριο για το Κίεβο. 

Ενθουσιασμός επικρατεί από χθες στις τάξεις των Ελλήνων eurofan, μετά τα δημοσιεύματα για τα οποία και εμείς σας ενημερώσαμε και θέλουν τους Stereo Soul να ετοιμάζουν υποψήφια τραγούδια για την κλειστή επιλογή που θα ακολουθήσει η ΕΡΤ ώστε να επιλέξει τον εκπρόσωπό μας στη Eurovision 2017.

Ελλάδα 2017: Οι Stereo Soul προστίθενται στη λίστα των “μνηστήρων” για τη Eurovision

Μία προσεχτική ματιά στις πρόσφατες δημοσιεύσεις των Stereo Soul στην επίσημη σελίδα τους στο facebook είναι αρκετή για να θεωρήσουμε δεδομένη την είδηση. Συγκεκριμένα στις 16 Δεκεμβρίου ο Bradley θέλοντας να ευχαριστήσει όλους αυτούς που του ευχήθηκαν για τα γενέθλια του, μας αποκάλυψε ότι βρίσκεται στο studio μαζί φυσικά με τον Παναγιώτη Πάλλη το έτερο ήμισυ των Stereo Soul, ηχογραφώντας καινούρια πρωτότυπα κομμάτια, για ένα πιθανό πολύ μεγάλο project, το οποίο είναι στα κοντά.. Νομίζουμε ότι όλη αυτή η περιγραφή είναι φωτογραφική και δεν χρειάζονται περισσότερα σχόλια.

stereos

Οι Stereo Soul είναι ο Παναγιώτης (Παναγιώτης Πάλλης) και ο Bradley (Bradley White Dale) που έγιναν ντουέτο από τον Θοδωρή Μαραντίνη κατά τη διάρκεια των bootcamps του τελευταίου X Factor. Aφού εντυπωσίασαν κριτές και τηλεοπτικό κοινό κατάφεραν να φθάσουν μέχρι το τέλος του σόου και να καταλάβουν την 3η θέση. Είναι οι δεύτεροι σίγουροι υποψήφιοι στην φετινή κλειστή επιλογή της ΕΡΤ για την επιλογή του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2017, μετά τους Giorgina και Dj Kon Cept. Μένει να δούμε αν η φημολογία που υπάρχει γύρω και από άλλα πιθανά ονόματα επαληθευτεί και καταθέσουν και αυτοί τα υποψήφια κομμάτια τους στην κρίση της ΕΡΤ (Demy, Καλομοίρα, Απόστολος Ψυχράμης κλπ).

Σας υπενθυμίζουμε ότι όπως έχει διαρρεύσει τις τελευταίες ημέρες, η ΕΡΤ ανέβαλε τα όσα ουσιαστικά εξήγγειλε η ίδια για διοργάνωση εθνικού τελικού και θα προβεί σε μία κλειστή επιλογή του καλλιτέχνη και του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision 2017. Βρίσκεται ήδη σε επαφές με διάφορες δισκογραφικές και όπως το InfeGreece είναι σε θέση να γνωρίζει, τους έχει ζητηθεί να στείλουν μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων τις επίσημες προτάσεις τους. Στη συνέχεια μία επιτροπή που θα συστήσει η ελληνική δημόσια τηλεόραση θα επιλέξει την 39η ελληνική συμμετοχή στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, ώστε πριν τις 15 Μαρτίου που είναι η συνάντηση των αρχηγών των αποστολών στο Κίεβο, να είναι έτοιμο και το video clip της συμμετοχής μας.

Μείνετε συντονισμένοι στο InfeGreece για όλες τις ειδήσεις που αφορούν την ελληνική συμμετοχή.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.