Ελλάδα: Όσα αναφέρθηκαν στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ για το δεύτερο μέρος του Eurovision Song Celebration

Ελλάδα: Όσα αναφέρθηκαν στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ για το δεύτερο μέρος του Eurovision Song Celebration

Ρεπορτάζ μετέδωσε η ΕΡΤ σχετικά με το δεύτερο μέρος του Eurovision Song Celebration που προβλήθηκε προχθές καθώς και για την σειρά εμφάνισης της Ελλάδας κι άλλων χωρών. Στο δελτίο ειδήσεων εμφανίστηκε κι η σχολιάστρια του Eurovision: Εurope Shine A Light, Μαρία Κοζάκου, όπου ανέφερε ότι η εικόνα για την βραδιά μπορεί να έρχεται από την Ολλανδία αλλά η ίδια θα σχολιάζει από το Ταλίν στην Εσθονία καθώς αποκλείστηκε εκεί λόγω του κορωναιού. Η ΕΡΤ συνεργάστηκε με το δίκτυο της Εσθονίας ERR για αυτήν την μετάδοση.

Υπενθυμίζουμε ότι το σόου δεν θα έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα αλλά προβληθούν postcards με καλλιτεχνικά δρώμενα των καλλιτεχνών που φέτος ήταν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό αλλά και 30 δευτερόλεπτα από το τραγούδι τους ως φόρο τιμής για τους ίδιους.

Μέχρι την Κυριακή διεξάγεται μία άτυπη ψηφοφορία μέσω της ιστοσελίδας της ΕΡΤ όπου μπορείτε να ψηφίσετε τρεις αγαπημένες σας συμμετοχές.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.