Ελλάδα: Όσα ανέφερε η Sharon Vaughn για την Stefania και το Supergirl στην ΕΡΤ! (Video)

Ελλάδα: Όσα ανέφερε η Sharon Vaughn για την Stefania και το Supergirl στην ΕΡΤ! (Video)

Αλήθεια ποιά είναι η άποψη της Sharon Vaughn για το SUPERG!RL;

H αμερικανίδα στιχουργός Sharon Vaughn που μαζί με τον Δημήτρη Κοντόπουλο και τους Arcade συνυπογράφει τους στίχους της ελληνικής συμμετοχής για την Eurovision 2020 στο Ρότερνταμ , έκανε δηλώσεις στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ και μας ανέφερε τι είναι για την ίδια το Supergirl. Όπως η ίδια δήλωσε το νόημα των στίχων είναι η επιθυμία της Stefania να “μιλήσει” σε έφηβους και νέους ανθρώπους σε όλον τον κόσμο που αμφιβάλλουν με τη δύναμη και το σθένος τους. Δηλαδή να ταυτιστούν με την super youth (νεότητα) δίνοντάς τους έτσι την δυνατότητα να ανταπεξέρχονται σε κάθε δυσκολία που έχει η καθημερινότητα τους όπως δείχνει και με μια ιδιαίτερη σκηνοθετική άποψη το video clip.

Για την Sharon η Στεφανία Λυμπερακάκη είναι ένα Super-girl που έχει λάμψη, βασικό στοιχείο κάθε “αστεριού” που ψάχνει η μουσική βιομηχανία ενώ το κυριότερο είναι ότι την θεωρεί ταλαντούχα και  προσηλωμένη στον στόχο της.

Η Sharon Vaughn θέλει να εκπροσωπήσει τη χώρα μας μια τραγουδίστρια με ένα τραγούδι που ευελπιστεί να γίνει το πρότυπο της νέας γενιάς.Εμείς με τη σειρά μας ευελπιστούμε να αγαπηθεί από την Ευρώπη και να έχει μία αξιοθαύμαστη πορεία στο Ρότερνταμ!

Δείτε όσα ανέφερε εδώ.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στον δεύτερο ημιτελικό στις 14 Μαΐου.

Επιμέλεια κειμένου: Κώστας Καραχάλιος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.