Ελλάδα: Το δελτίο Τύπου της ΕΡΤ για την πρόκριση της Stefania στον τελικό της Eurovision!

Ελλάδα: Το δελτίο Τύπου της ΕΡΤ για την πρόκριση της Stefania στον τελικό της Eurovision!

EUROVISION 2021

Η Ελλάδα στον μεγάλο Τελικό με τη Stefania

και το «Last Dance»

Καλή επιτυχία, Ελλάδα!

Με δυναμισμό, αυτοπεποίθηση, εντυπωσιακή σκηνική παρουσία, απόλυτα συντονισμένη και πρωτότυπη χορογραφία, η Stefania ερμήνευσε μοναδικά το «Last Dance», έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή του Ahoy Arena, και κέρδισε για την Ελλάδα το πολυπόθητο εισιτήριο για τον Τελικό της 65ης Eurovision, που θα παρακολουθήσετε σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ το Σάββατο 22 Μαΐου, στις 22:00.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη, μαζί με τους χορευτές της, Νίκο Κουκάκη, Γιώργο Παπαδόπουλο, Μάρκο Γιακουμόγλου και Κώστα Παυλόπουλο, απόλυτα συντονισμένοι, με εντυπωσιακή φωνητική και χορευτική ακρίβεια, παρουσίασαν το «Last Dance», μια δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn, με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Φωκά Ευαγγελινού, εισέπραξαν το πιο θερμό και ενθουσιώδες χειροκρότημα, και πέρασαν στον Τελικό, όπου θα διεκδικήσουν την καλύτερη θέση για την Ελλάδα.

Στον Τελικό θα συμμετάσχουν οι είκοσι χώρες που προκρίθηκαν από τους δύο Ημιτελικούς, οι Big Five (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο), καθώς και η διοργανώτρια χώρα (Ολλανδία). Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στη 10η θέση.

Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον Τελικό έχει ως εξής:

  1. Κύπρος
  1. Αλβανία
  1. Ισραήλ
  1. Βέλγιο
  1. Ρωσία
  1. Μάλτα
  1. Πορτογαλία
  1. Σερβία
  1. Μεγάλη Βρετανία
  1. Ελλάδα
  1. Ελβετία
  1. Ισλανδία
  1. Ισπανία
  1. Μολδαβία
  1. Γερμανία
  1. Φινλανδία
  1. Βουλγαρία
  1. Λιθουανία
  1. Ουκρανία
  1. Γαλλία
  1. Αζερμπαϊτζάν
  1. Νορβηγία
  1. Ολλανδία
  1. Ιταλία
  1. Σουηδία
  1. Άγιος Μαρίνος

Τον Τελικό θα παρακολουθήσετε τηλεοπτικά, σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1, ραδιοφωνικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα (o Δημήτρης Μεϊδάνης θα βρίσκεται στο studio του Δεύτερου με εκπλήξεις κατά τη διάρκεια των διαφημιστικών διαλειμμάτων) και τη Φωνή της Ελλάδας, διαδικτυακά από το ertnews.gr, καθώς και από το ERTFLIX. Οι επισκέπτες της δωρεάν ψηφιακής πλατφόρμας της ΕΡΤ θα μπορούν να δουν απευθείας τη διοργάνωση από το κινητό ή τον υπολογιστή τους, πατώντας την ένδειξη «LIVE». Στην πλατφόρμα θα βρίσκονται διαθέσιμα, λίγες ώρες μετά τη μετάδοσή τους, όσα έγιναν και στις τρεις φάσεις του Διαγωνισμού στο Ahoy Arena.

Στον σχολιασμό του Τελικού θα είναι η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ραντεβού στον Τελικό, το Σάββατο 22 Μαΐου, στις 22:00 

Καλή επιτυχία, Ελλάδα! Καλή επιτυχία, Stefania!

Ας χορέψουμε όλοι στους ρυθμούς του «Last Dance»!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.