Ελλάδα: Στην Αθήνα η Στεφανία για την ηχογράφηση των τραγουδιών για την Eurovision

Ελλάδα: Στην Αθήνα η Στεφανία για την ηχογράφηση των τραγουδιών για την Eurovision

Η Στεφανία Λυμπερακάκη, η εκπρόσωπος της Ελλάδας για την Eurovision 2021 βρίσκεται στην Αθήνα της τελευταίες ημέρες με σκοπό την ηχογράφηση 5 τραγουδιών. Kάποιο εκ των οποίων θα είναι η Ελληνική πρόταση για την Eurovision 2021 στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Σε video  που ανέβασε στο instagram  της, η Στεφανία έδειξε στιγμές από την ηχογράφηση της.  Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους συντελεστές της, τον Δημήτρη Κοντόπουλο, τους Arcade Music, τον μάνατζερ Ηλία Κοκοτό, αλλά και την ΕΡΤ. Όλη η προαναφερθείσα ομάδα βρισκόταν πίσω από την δημιουργία του Supergirl του τραγουδιού με το οποίο η Στεφανία θα εκπροσωπούσε την Ελλάδα στην Eurovision 2020 αν δεν ακυρωνόταν λόγω της πανδημίας του ιού COVID-19.

Η Ελλάδα είναι μια από τις πρώτες χώρες που ανανέωσε την εμπιστοσύνη της για το 2021 στην εκπρόσωπο της από την περασμένη χρονιά. Αυτό συμβαίνει διότι η ΕΡΤ πιστεύει στο project της Ελληνικής συμμετοχής που συνδυάζει την νεανικότητα και τον δυναμισμό της Στεφανίας με την πολύχρονη εμπειρία της Dream Team στον διαγωνισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.