Ελλάδα: Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την επιτροπή κοινού για την επιλογή της Ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2023

Ελλάδα: Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την επιτροπή κοινού για την επιλογή της Ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2023

Με ανακοίνωση της η ΕΡΤ γνωστοποίησε πως ολοκληρώθηκε σήμερα η κλήρωση για την επιλογή των 70 μελών που θα αποτελέσουν την επιτροπή κοινού η οποία θα επιλέξει σε ποσοστό 50,6% το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2023.

Συνολικά 2.982 φίλοι της Eurovision έκαναν αίτηση στην πλατφόρμα της ΕΡΤ προκειμένου να επιλεγούν στην επιτροπή της ΕΡΤ. Όσοι επιλέχθηκαν θα κληθούν να μεταβούν στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου.

Ήδη από σήμερα έχουν αρχίσει από την ΕΡΤ οι τηλεφωνικές ενημερώσεις προς τους fans που έχουν επιλεγεί, σε περίπτωση που κάποιος fan δεν μπορέσει να παραβρεθεί στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ κατά την προαναφερθείσα ημερομηνία θα αντικατασταθούν από άλλον fan που έκανε αίτηση ο οποίος βρίσκεται στο ίδιο ηλικιακό group. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΕΡΤ

Η κλήρωση για τα εβδομήντα μέλη που θα μετέχουν για πρώτη φορά στην Επιτροπή Κοινού της Eurovision ολοκληρώθηκε σήμερα, Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 και η ακρόαση των υποψήφιων τραγουδιών για τον 67ο Διαγωνισμό θα γίνει στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, στην Αγία Παρασκευή, την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022. 

Η διαδικασία της τηλεφωνικής ενημέρωσης των κληρωθέντων έχει ήδη ξεκινήσει. Όσοι από τους επιλεγέντες δεν μπορέσουν για οποιονδήποτε λόγο να παραστούν τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα αντικατασταθούν, σύμφωνα με τον κανονισμό, από τους επιλαχόντες, που έχουν επίσης κληρωθεί ανά ηλικιακή κατηγορία. 

Επισημαίνεται ότι η πλατφόρμα της ΕΡΤ, μέσα σε μόλις ένα διήμερο, δέχθηκε συνολικά 2.982 συμμετοχές. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.