Ελλάδα: Περισσότερες πληροφορίες για την συμμετοχή της Stefania – Τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα

Ελλάδα: Περισσότερες πληροφορίες για την συμμετοχή της Stefania – Τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα

Με γοργούς ρυθμούς προχωράνε οι διαδικασίες για την ανάδειξη του επόμενου εκπροσώπου της χώρας μας στην Eurovision. Μέχρι τώρα έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα καλλιτεχνών που είτε έχουν στείλει την συμμετοχή τους για την Eurovision στην ΕΡΤ, είτε επιθυμούν να βρεθούν στη σκηνή του διαγωνισμού, όπως η Stefania, οι ONE (Κύπρος Eurovision 2002), o Ίαν Στρατής, η Aly Ryan (εθνικός τελικός Γερμανίας 2019 – 3η θέση), ο Γιάννης Μωραίτης, όπου κατέθεσε συμμετοχή και το 2018, ο Θάνος Ολύμπιος, ενώ τελευταία ακούγεται έντονα και το όνομα της Ειρήνης Παπαδοπούλου, της οποίας την συμμετοχή έχει γράψει ο δημιουργός του νικητήριου τραγουδιού του Ισραήλ το 2018 Toy, Doron Medalie.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας, πάρα τα ονόματα των καλλιτεχνών που έχουν ακουστεί μέχρι τώρα, το μεγάλο φαβορί για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision στο Ρότερνταμ είναι η ομογενής Stefania. Η ίδια μάλιστα τις τελευταίες ημέρες ταξίδεψε στην Ελλάδα για να ηχογραφήσει τα τραγούδια που κατέθεσε στην ΕΡΤ για τον ερχόμενο διαγωνισμό. Αν κι αρχικά είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου ότι τρία είναι τα τραγούδια που έχουν υποβληθεί στην ΕΡΤ, ωστόσο ένα φαίνεται ότι είναι αυτό που έχει ξεχωρίσει κι αναμένεται να εγκριθεί από την γνωμοδοτική επιτροπή του ραδιοτηλεοπτικού φορέα. Η συμμετοχή αυτή είναι σε σύνθεση του ταλαντούχου Έλληνα συνθέτη Δημήτρη Κοντόπουλου ενώ το τραγούδι αναφέρεται σε μία έφηβη που θέλει να μας αποκαλύψει τις σούπερ δυνάμεις της και φέρει τον τίτλο SuperGirl.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την ΕΡΤ, ενημερωθήκαμε ότι δεν έχει ληφθεί ακόμα η τελική απόφαση κi ούτε έχει καθοριστεί ο τρόπος με τον οποίο θα ανακοινωθεί ο εκπρόσωπος. Υπομονή λοιπόν μέχρι την επίσημη ανακοίνωση του ραδιοτηλεοπτικού μας φορέα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.