Ελλάδα: Οι δηλώσεις του Φωκά Ευαγγελινού στην εκπομπή “Eurovision: Αντίστροφη Μέτρηση”

Ελλάδα: Οι δηλώσεις του Φωκά Ευαγγελινού στην εκπομπή “Eurovision: Αντίστροφη Μέτρηση”

Ο υπεύθυνος για την σκηνική παρουσία της φετινής Ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision, ο καταξιωμένος Φωκάς Ευαγγελινός παραχώρησε συνέντευξη στον Μιχάλη Μαρίνο στην εκπομπή της ΕΡΤ Eurovision: Αντίστροφη Μέτρηση μιλώντας για την προετοιμασία την φετινής Ελληνικής συμμετοχής με την Στεφανία και το Supergirl αλλά και την συνολική πορεία του στον διαγωνισμό της Eurovision.

Αρχικά εξέφρασε την ανησυχία του λόγω των ραγδαίων εξελίξεων για τον κίνδυνο να μην διεξαχθεί η Eurovision όπως την ξέρουμε εξαιτίας της επιδημίας του Κορωνοϊού, εκφράζοντας ωστόσο την εμπιστοσύνη του στα στελέχη της EBU για να βρεθεί η καταλληλότερη λύση ενώ συνέστησε στους τηλεθεατές να τηρούν τους στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής.

Έπειτα ο Φωκάς έδωσε τα εύσημα στους δημιουργούς του Supergirl ενώ για την Στεφανία είπε ότι παρά το νεαρό της ηλικίας της είναι αρκετά επαγγελματίας, και ότι είναι προσυλομένη στον στόχο της, μάλιστα δήλωσε πως την βλέπει σαν κόρη του και θα προσπαθήσει να την βοηθήσει να πραγματοποιήσει το όνειρο της στην Eurovision.

Όπως δήλωσε κάθε φορά στόχος είναι να παρουσιαστεί κάτι αυθεντικό και πρωτότυπο επί σκηνής, ενώ διευκρίνισε πως δεν θα δούμε την Στεφανία να πετάει επί σκηνής, καθώς είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί το concept του videoclip στην σκηνή της Eurovision.

Σχετικά με τις προηγούμενες συμμετοχές του δήλωσε που του δημιουργούνται όμορφα συναισθήματα όποτε κάνει αναδρομή στο παρελθόν, ενώ τόνισε την εξέλιξη του διαγωνισμού της Eurovision  από το 2004 όταν και συμμετείχε για πρώτη φορά με το Shake it του Σάκη Ρουβα μέχρι σήμερα καθώς πολλά πράγματα γίνονται αυτοματοποιημένα για να βοηθηθούν οι καλλιτέχνες. Αγαπημένη του συμμετοχή από αυτές που είχε αναλάβει ήταν το My Number One με την Έλενα Παπαρίζου ενώ δήλωσε πως κάθε φορά είναι πρόκληση να παρουσιάζεις κάτι καινούργιο και να μην επαναλαμβάνεσαι.

Για την φετινή συμμετοχή δήλωσε πως έχει ήδη σταλθεί το video με το πως επιθυμεί η Ελληνική συμμετοχή να είναι η σκηνική παρουσία του Supergirl και αναμένεται απαντητικό video με τις απαραίτητες διορθώσεις, ωστόσο αρνήθηκε να δώσει επιπλέον στοιχεία για το πως θα παρουσιαστεί το Supergirl επί σκηνής.Όταν αναλαμβάνει μια συμμετοχή πρώτα αντλεί έμπνευση από την μουσική και το ίδιο το τραγούδι, ενώ ανέφερε το Euphoria ως κορυφαία συμμετοχή αισθητικά.

Μπορείτε να δείτε παρακάτω ολόκληρη την εκπομπή από της ΕΡΤ.

https://webtv.ert.gr/ert1/eurovision/15mar2020-eurovision-antistrofi-metrisi/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.