Ελλάδα: Με εσωτερική επιλογή η Ελληνική συμμετοχή στην Eurovision – Στο ΣΤΟΥΝΤΙΟ4 πρώτη συνέντευξη της Μαρίνας Σάττι για την επιλογή της

Ελλάδα: Με εσωτερική επιλογή η Ελληνική συμμετοχή στην Eurovision –  Στο ΣΤΟΥΝΤΙΟ4 πρώτη συνέντευξη της Μαρίνας Σάττι για την επιλογή της

Σύμφωνα με την σελίδα typologies.gr, τα όποια σχέδια της ΕΡΤ για την πραγματοποίηση ενός τηλεοπτικού show για την επιλογή του τραγουδιού με το οποίο θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι στην Eurovision 2024, μπαίνουν στον πάγο καθώς φαίνεται πως η δισκογραφική εταιρεία της Μαρίνας Σάττι δεν σκοπεύει να διαθέσει χρηματικούς πόρους για κάτι τέτοιο.

Το ενδιαφέρον των δημιουργών για την Μαρίνα Σάττι είναι αρκετά μεγάλο καθώς πάνω από 50 υποψήφια τραγούδια για την Eurovision έχουν υποβληθεί σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου.

Παράλληλα τις τελευταίες ημέρες η eurovision.ert δημιούργησε ένα λογαρισμό στο tiktok με πρώτο video την Μαρίνα Σάττι να συστήνεται στο κοινό και να υπόσχεται πως στην Eurovision “θα τους δείξουμε πως γίνεται”

https://www.tiktok.com/@eurovision.ert/video/7299876839563087136

Τέλος την Τρίτη 14 Νοεμβρίου θα προβληθεί στην εκπομπή της ΕΡΤ ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4, η πρώτη συνέντευξη της Μαρίνας Σάττι μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής της στην Eurovison 2024. H συνέντευξη αυτή έλαβε χώρα στο περιθώριο των γυρισμάτων για το εισαγωγικό βίντεο που στέλνουν οι αποστολές των χωρών του συμμετέχουν στην φετινή Eurovision στους διοργανωτές. Τα γυρίσματα αυτά πραγματοποιήθηκαν στην Ακρόπολη. Το ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4 μάλιστα ήταν η εκπομπή στην οποία ανακοινώθηκε πως η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.