Ελλάδα: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Live On Tape του “Last Dance”

Ελλάδα: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Live On Tape του “Last Dance”

Ολοκληρώθηκε απόψε με επιτυχία το Live On Tape της Ελληνικής συμμετοχής στην Σόφια την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, Σόφια. Τα μέλη της Ελληνικής αποστολής έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την φωνητική απόδοση της Stefania αλλά και από την απόδοση των 4 χορευτών της  Μάρκο Γιακουμόγλου,  Νίκο ΚουκάκηΚώστα Παυλόπουλο,   και Γιώργο Παπαδόπoυλο, αλλά και από την βοήθεια της Βικτώριας Χαλκίτη στα φωνητικά.

Όλοι ακολουθούσαν την καθοδήγηση του Φωκά Ευαγγελινού, ενώ στο πλευρό της Stefania βρέθηκαν ως μέλη της Ελληνικής αποστολής ο συνθέτης του “Last Dance” Δημήτρης Κοντόπουλος, ο manager Ηλίας Κοκοτός καθώς επίσης και η αρχηγός της ελληνικής αποστολής Σοφία Δρανίδου. 

Η φωτογραφία της Ελληνικής αποστολής

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefania (@stefania_)

Απόψε ολοκληρώθηκε στην Σόφια η πρόβα Live On Tape άλλων 5 χωρών ανάμεσά τους και η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το El Diablo με την εμφάνισή της να την επιμελείται Celia Kritharioti και την σκηνική παρουσία ο Marvin Dietmann.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.