Ελλάδα: Με εθνικό τελικό η επιλογή του τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι για την Eurovision 2024;

Ελλάδα: Με εθνικό τελικό η επιλογή του τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι για την Eurovision 2024;

Μετά τον ενθουσιασμό που υπήρξε μετά την ανακοίνωση της Μαρίνας Σάττι ως εκπροσώπου της Ελλάδας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024 που θα πραγματοποιηθεί στο Μάλμε της Σουηδίας, πλέον φουντώνει η συζήτηση για τον τρόπο όπου θα επιλεγεί το τραγούδι με το οποίο η Μαρίνα θα διαγωνιστεί τον Μάιο.

Σύμφωνα με το site typologies.gr ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ο τρόπος με τον οποίο θα επιλεγεί η συμμετοχή της Ελλάδας στον διαγωνισμό, χωρίς να αποκλείεται η πραγματοποίηση ενός τηλεοπτικού εθνικού τελικού στην οποία το κοινό θα έχει την δυνατότητα να επιλέξει το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι.

Θυμίζουμε πως η τελευταία φορά που έγινε εθνικός τελικός για την επιλογή της Ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision, έστω και μεταξύ τραγουδιών του ίδιου ερμηνευτή, έγινε το 2017 όταν και επιλέχθηκε το “This is love” της Demy. Έκτοτε η συμμετοχή της Ελλάδας επιλεγόταν με εσωτερική επιλογή, χωρίς να έχει συμμετοχή το ευρύ κοινό.

Ακόμη συζητείται έντονα το ενδεχόμενο να αλλάξει το δίδυμο των σχολιαστών της Eurovision για λογαριασμό της ΕΡΤ, χωρίς ακόμα να έχουν ακουστεί τα πιθανά ονόματα των αντικαταστατών. Θυμίζουμε πως η Μαρία Κοζάκου είναι συνεχώς σχολιάστρια της Eurovision για λογαριασμό της ΕΡΤ από το 2011 μέχρι σήμερα με εξαίρεση το 2018, ενώ η Τζένη Μελιτά έκανε φέτος την παρθενική εμφάνιση της ως εκφωνήτρια της ΕΡΤ.

Προς το παρόν η Μαρίνα Σάττι και οι συνεργάτες της συνεχίζουν να δέχονται προτάσεις από τους ενδιαφερόμενους δημιουργούς μέχρι την 1η Δεκεμβρίου στο eurovision2024@ert.gr.

Εικόνα:PatrisNews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.