Ελλάδα: Η Stefania θα εμφανιστεί στο τέταρτο Eurovision Home Concerts

Ελλάδα: Η Stefania θα εμφανιστεί στο τέταρτο Eurovision Home Concerts

Μέσα από το instastory του επίσημου λογαρισμού της Eurovision στο instagram, ανακοινώθηκε πως η Stefania θα εμφανιστεί στο 4ο επεισόδιο του Eurovision Home Concerts. Η Stefania θα ερμηνεύσει δύο τραγούδια, το Supergirl, το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπούσε την Ελλάδα στην Eurovision 2020 η οποία δυστυχώς ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του ιού Covid-19, και ένα ακόμα το οποίο θα επιλέξουν οι επισκέπτες της σελίδας της Eurovision στο instagram.

 

Όσοι επισκεφτούν το instastory της Eurovision μπορούν να επιλέξουν μεταξύ 2 τραγουδιών, το Believe με το οποίο ο Dima Bilan έφερε στην Ρωσία την πρώτη και μοναδική της νίκη μέχρι σήμερα, αλλά και το You Let Me Walk Alone με το οποίο ο Michael Schulte έφτασε έως την 4η θέση. Με επόμενο άρθρο θα σας ενημερώσουμε για τους υπολοίπους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στο 4ο Eurovision Home Concerts αλλά και το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Stefania.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.