Ελλάδα: Η συνέντευξη της Στεφανίας στο wiwibloggs

Ελλάδα: Η συνέντευξη της Στεφανίας στο wiwibloggs

Η εκπρόσωπος μας για την Eurovision 2021, Stafania, μίλησε την Τρίτη στο wiwibloggs, από στούντιο της ΕΡΤ, μιας και βρίσκεται αυτό τον καιρό στην Αθήνα αφού πραγματοποιεί τις πρόβες με τους χορευτές της.

Η τραγουδίστρια μίλησε για το νόημα της φετινής της συμμετοχής Last Dance, λέγοντας ότι:

Όταν κάτι τελειώσει, κάτι νέο ξεκινά. Δεν υπάρχει ποτέ τέλος. Εάν έχεις ένα κακό όνειρο, μπορείς να το αλλάξεις με τη φαντασία σου. Είναι αυτό που βλέπετε στο βίντεο …. Μετατρέπω το όνειρό μου σε ένα από τα καλύτερα όνειρά μου ποτέ.

Μεταξύ άλλων, η Στεφανία είπε ότι δεν μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στις δύο συμμετοχές της για την Eurovision, τις οποίες περιγράφει ως «τραγούδια των ονείρων» της. Λατρεύει την έθνικ ατμόσφαιρα του “Superg!rl”, και τα 80s επιρροές του “Last Dance”, που είναι πολύ κοντά στο στυλ των τραγουδιών της Dua Lipa.

Η Στεφανία μίλησε επίσης και για τον συνθέτη των δύο αυτών τραγουδιών της, τον Δημήτρη Κοντόπουλο:

Έχει πολλές ιδέες – κάθε φορά που βρισκόμαστε στο στούντιο έχει μια ιδέα…. Με ξέρει πραγματικά ως άτομο, οπότε αυτό καθιστά πολύ εύκολο να δουλεύει ο ένας με τον άλλον.

Για τον Φωκά Ευαγγελινό που έχει αναλάβει την σκηνοθετική επιμέλεια, δήλωσε η τραγουδίστρια:

Με εμπνέει … είναι ένα πραγματικά ανοιχτό άτομο. Με ενθαρρύνει να αξιοποιήσω στο έπακρο τη στιγμή μου στη Eurovision.

Συνέχισε λέγοντας για το ρούχο που θα φορά στη σκηνή της Eurovision, περιγράφοντάς το ως ένα ονειρικό ρούχο γι’ αυτή, όπου σχεδίασε ο Βρεττός Βρεττάκος.

Ωστόσο, δεν μίλησε μόνο για την συμμετοχή της, αλλά και για την Ελλάδα:

Είναι τόσο καλοί, τόσο ανοιχτοί οι άνθρωποι. Η ατμόσφαιρα εδώ είναι τόσο ωραία…. Ίσως να ζήσω εδώ. Έχω εμμονή με την Ελλάδα και την Αθήνα! Έχω καριέρα στην Ελλάδα. Αυτό ήταν το όνειρό μου. Χθες το βράδυ έκλαιγα γιατί αυτό είναι το όνειρό μου. Οι άνθρωποι στην Ελλάδα με γνωρίζουν.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη τη συνέντευξη της Stefania:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.