Ελλάδα: Η Σίλια Κριθαριώτη θα επιμεληθεί την εμφάνιση της Amanda Tenfjord στην Eurovision

Ελλάδα: Η Σίλια Κριθαριώτη θα επιμεληθεί την εμφάνιση της Amanda Tenfjord στην Eurovision

Σύμφωνα με πληροφορίες του znews.gr, η σχεδιάστρια που θα επιμεληθεί την εμφάνιση της Amanda Tenfjord στην Eurovision, θα είναι η Σίλια Κριθαριώτη.

Ο οίκος μόδας του οποίου είναι ιδιοκτήτρια η Σίλια, είναι ο παλαιότερος της Ελλάδας και λειτουργεί από το 1906. Έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας όπως Jennifer Lopez, Lady Gaga κ.ά. ενώ στην Eurovision την θυμόμαστε από την εμβληματική εμφάνιση της Ελλάδας το 1993 με εκπρόσωπό μας την Καίτη Γαρμπή. Το αποκαλυπτικό φόρεμα που σχεδίασε η Σίλια για την Κάιτη έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης εδώ και πολλά χρόνια ενώ η τελευταία έχει αναφερθεί σε πολλές συνεντεύξεις της σε αυτήν την εμφάνιση. Επίσης επιμελήθηκε πέρυσι την εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού για την Κύπρο.

Η ελληνική συμμετοχή θέλει να μας χαρίσει ένα άρτιο αποτέλεσμα με κορυφαίες συνεργασίες που αποπνέουν επαγγελματισμό. Ευχή όλων να έχουμε ένα υπέροχο αποτέλεσμα τον Μάιο τόσο ενδυματολογικά όσο και σκηνικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.