Ελλάδα: Εκπομπή αφιερωμένη στην Eurovision ετοιμάζει η ΕΡΤ

Ελλάδα: Εκπομπή αφιερωμένη στην Eurovision ετοιμάζει η ΕΡΤ

Σύμφωνα με άρθρο του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr η καινούργια διοίκηση της ΕΡΤ σχεδιάζει μια νέα προσέγγιση για την προώθηση της Eurovision στο Ελληνικό κοινό, με στόχο την μεγαλύτερη εξωστρέφεια της ΕΡΤ και την αύξυση του τηλεοπτικού της κοινού. Έτσι αναμένεται να δωθεί περισσότερος τηλεοπτικός χρόνος στον διαγωνισμό της Eurovision καθώς για ακόμη μια χρονιά αναδείχθηκε το δημοφιλέστερο τηλεοπτικό πρόγραμμα με ποσοστά τηλεθέασης που ξεπερνούσαν το 50%.

Η διοίκηση της ΕΡΤ λοιπόν φαίνεται πως έχει στα σχέδια της μια εκπομπή σχετική με την Eurovision. Η εκπομπή αυτή θα είναι εβδομαδιαία και αναμένεται να βγει στον αέρα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές  Μαρτίου. Η εκπομπή αυτή θα προβάλει νέα για την Ελληνική συμμετοχή αλλά και από τις συμμετοχές των υπολοίπων χωρών που θα ταξιδέψουν στο Ρότερνταμ τον Μάιο.

Αναμένουμε μέσα στον επόμενο μήνα την οριστικοποίηση των σχεδίων της ΕΡΤ σχετικά με την Ελληνική συμμετοχή στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.