Ελλάδα: Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ για το videoclip της Ελληνικής συμμετοχής – Άνοδος στα στοιχήματα για την Αμάντα

Ελλάδα: Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ για το videoclip της Ελληνικής συμμετοχής  – Άνοδος στα στοιχήματα για την Αμάντα

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Άγις Μενούτης πραγματοποίησε ρεπορτάζ σχετικά με τα γυρίσματα του videoclip της Ελληνικής συμμετοχής με την Αμάντα Γεωργιάδη που πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες στην Ειδυλλιακή Σύμη.

Δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ έκανε ο δήμαρχος της Σύμης, Λευτέρης Παπακαλοδούκας, ο οποίος μίλησε για τα όμορφα τοπία του νησιού που επιλέχθηκαν για τα γυρίσματα, ενώ ο σκηνοθέτης του videoclip Κώστας Καρύδας ανέφερε πως επειδή το τραγούδι θα είναι μπαλάντα, το videoclip θα είναι αντιστοίχως κάτι διαφορετικό.

Η Αμάντα Γεωργιάδη δήλωσε ενθουσιασμένη με τα γυρίσματα του videoclip μέρος των οποίων έλαβαν χώρα σε ένα σκάφος. Η Αμάντα δεν θα είναι μόνη της στο videoclip αλλά θα συνοδεύεται από το μοντέλο Νικόλα Μελαχροινίδη, ο οποίος υποδύεται τον σύντροφο της Αμάντας σε μια σχέση η οποία περνάει κρίση. Συνολικά 19 άτομα βρέθηκαν στο επιτελείο που επιμελήθηκε την Ελληνική συμμετοχή.

Η αναμονή της Ελληνικής συμμετοχής είναι πολύ μεγάλη από τους fans, χαρακτηριστική είναι η άνοδος της Ελλάδας στα στοιχήματα τις τελευταίες ώρες. Παρόλο που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα το τραγούδι της Αμαντα, η Ελλάδα βρίσκεται αυτή την στιγμή στην πρώτη πεντάδα ενώ σε ορισμένες εταιρείες έφτασε μέχρι και την δεύτερη θέση πίσω από την Ιταλία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.