Ελλάδα: Δείτε την πρώτη Live ερμηνεία του “Die Together”

Ελλάδα: Δείτε την πρώτη Live ερμηνεία του “Die Together”

Η εκπρόσωπος μας στη φετινή Eurovision, Amanda Tenfjord, βρέθηκε απόψε καλεσμένη στην εκπομπή του Κωστή Μαραβέγια Δυνατά“, όπου ερμήνευσε για πρώτη φορά ζωντανά το Die Together και απάντησε σε ερωτήσεις του παρουσιαστή σχετικά σε με την ίδια και τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό.

“Το τραγούδι το γράψαμε για το άλμπουμ μου. Τότε δεν ξέραμε ότι θα το στείλουμε για την Eurovision. Πάντα βλέπω τον διαγωνισμό, αλλά δεν σκέφτηκα ότι θα πάω. Με πήρε τηλέφωνο κάποιος από την Ελλάδα και με ρώτησε αν θέλω να στείλω κάποιο demo. Έστειλα 3 τραγούδια τους άρεσε το Die Together πιο πολύ.”

“Μέχρι τα 3 μου χρόνια μεγάλωσα στα Γιάννενα και μετά φύγαμε για Νορβηγία, άλλα πάντα η Ελλάδα ήταν μεγάλο κομμάτι. Ο πατέρας μου μιλούσε ελληνικά, ήθελε να μιλάμε εγώ και ο αδερφός μου, τρώμε πολύ ελληνικό φαγητό… Μένουμε στη Νορβηγία και είναι σαν να είμαστε στην Ελλάδα.”

“Μεγάλωσα με ελληνική μουσική. Οι ελληνικοί στίχοι είναι πολύ ιδιαίτεροι. Έχουν ένα βάρος που δεν έχουν οι στίχοι στη νορβηγική γλώσσα. Μου αρέσει να είμαι απλή, αλλά μου αρέσει και ο χορός. Για μένα πρώτα απ’όλα είναι ο στίχος, να είναι κάτι που θα θυμάσαι και θα σε αγγίξει.”

“Μετά την Eurovision θέλω πρώτα απ’όλα να κυκλοφορήσω το άλμπουμ μου, γιατί το Die Together είναι ένα από τα πολλά και θέλω να πω μια ιστορία, όχι μόνο ένα τραγούδι. Θέλω να είναι κάτι ολοκληρωμένο. Μου αρέσουν πάρα πολύ όλα τα τραγούδια που είναι μέσα στο άλμπουμ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.