Ελλάδα – Αμάντα Γεωργιάδη: “Θέλω να σας κάνω υπερήφανους γιατί στους βαθμούς δε θα ακουστεί Αμάντα αλλά Ελλάδα”

Ελλάδα – Αμάντα Γεωργιάδη: “Θέλω να σας κάνω υπερήφανους γιατί στους βαθμούς δε θα ακουστεί Αμάντα αλλά Ελλάδα”

Λίγο πριν κυκλοφορήσει η ελληνική συμμετοχή για την Eurovision με τίτλο “Die Together“, που θα ερμηνεύσει η Αμάντα Γεωργιάδη στο Τορίνο, η καλλιτέχνιδα παραχώρησε συνέντευξη στη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια της ΕΡΤ, Αντριάννα Παρασκευοπούλου.

Για τον πόλεμο στην Ουκρανία, είπε: “Είναι κρίμα, σκοτώνονται άνθρωποι και χωρίζονται οικογένειες. Λυπάμαι πολύ. Το τραγούδι το έγραψα ένα χρόνο πριν από τον πόλεμο και δεν έχει σχέση με τον πόλεμο και το Covid αλλά με την αγάπη. Ο τίτλος είναι μεταφορικός.”

Για το τραγούδι της, δήλωσε: “Είναι ένα τραγούδι για την αγάπη και όταν αγαπάς κάποιον ή κάτι πάρα πολύ, θέλεις να κάνεις τα πάντα γι’αυτόν ή γι’αυτή.”

Για τη Σύμη και για τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ που έλαβαν χώρα στο νησί, είπε: “Πρώτη φορά στη Σύμη. Εγώ κάθε χρόνο πάω στα Γιάννενα, έχω πάει και Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Ρόδο, αλλά πρώτη φορά στη Σύμη. Ήταν πάρα πολύ όμορφα. Περάσαμε πολύ καλά και θέλω να ξαναπάω. Ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία. Πρώτη φορά κάνω βίντεο κλιπ με τόσο μεγάλη ομάδα και ο Κώστας Καρύδας είναι πάρα πολύ καλός, δουλέψαμε πολύ καλά μαζί και νομίζω ότι θα βγει ωραίο το βίντεο κλιπ.”

Αυτό που επιδιώκει με την ελληνική συμμετοχή, είναι: “Κάναμε λίγες πρόβες και μου αρέσει πολύ ο Φωκάς Ευαγγελινός. Είναι επαγγελματίας. Ο στόχος είναι να σας κάνω περήφανους στο Τορίνο γιατί στο κάτω κάτω, όταν δίνουν βαθμούς θα πούνε Ελλάδα κι όχι Αμάντα Γεωργιάδη. Το πιο σημαντικό είναι να σας αρέσει.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.