Ελβετία 2017: Ακούστε τα 6 υποψήφια τραγούδια του τελικού

Ελβετία 2017: Ακούστε τα 6 υποψήφια τραγούδια του τελικού

Πριν από λίγο η γερμανόφωνη δημόσια τηλεόραση της Ελβετίας που είναι υπεύθυνη φέτος για την διεξαγωγή του εθνικού τελικού της χώρας, ανακοίνωσε τα υποψήφια τραγούδια για την επιλογή της συμμετοχής τους στη Eurovision 2017.  Στις 5 Φεβρουαρίου στη Ζυρίχη θα διεξαχθεί ο τελικός για την ανάδειξη του 58ου εκπροσώπου της Ελβετίας στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η φάση των live auditions και έτσι έχουμε τα 6 τραγούδια που θα διαγωνιστούν στις 5 Φεβρουαρίου στη Ζυρίχη, για την επιλογή της συμμετοχής της πρώτης νικήτριας του διαγωνισμού Ελβετίας, στη Eurovision 2017. Ανάμεσα στις συμμετοχές που τελικά επελέγησαν είναι και οι Timebelle όπου το 2015 βρέθηκαν στη 2η θέση και αδίκως κατά τη γνώμη μας δεν εκπροσώπησαν στη Βιέννη τη χώρα τους. Τον νικητή θα τον επιλέξει αποκλειστικά το κοινό με 100% televoting. Αυτό που επίσης παρατηρεί κανείς είναι η ποικιλία στις χώρες προέλευσης των φιναλίστ, αλλά και το γεγονός ότι στον τελικό θα έχουμε 6 γυναικείες φωνές.

Μπορείτε να ακούσετε τα υποψήφια τραγούδια, κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους:

Έφθασε το 2014 στον ημιτελικό του The Voice της Ελβετίας

Γεννήθηκε στην Λιθουανία, αλλά μένει στην Ελβετία. Είναι μία ποπ τραγουδίστρια ίσως η πιο άγνωστη από τους υποψηφίους.

Η μικρότερη, αλλά ίσως το πιο δυνατό όνομα του τελικού. Το 2012 στα 12 της κέρδισε το The Voice Kids και από τότε έχει κάνει μία σημαντική πορεία στη μουσική σκηνή της Ελβετίας.

Η Nadya προέρχεται και αυτή από τάλεντ σόου μιας και ήταν φιναλιστ τη φετινή σαιζόν του Ελβετία έχεις ταλέντο.

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ και σαφώς επηρεασμένη από τη μουσική από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Με καταγωγή από τη Ρουμανία, αλλά με βάση τους την Ελβετία οι Timebelle με έντονο το εθνικ στοιχείο στη μουσική τους, θα προσπαθήσουν να κάνουν ό,τι δεν κατάφεραν το 2015.

Την Ελβετία στη Στοκχόλμη εκπροσώπησε η Rykka με το τραγούδι The Last Of Our Kind και κατετάγη 18η στο 2ο ημιτελικό. Ποιο από τα 6 τραγούδια πιστεύετε θα έχει περισσότερες πιθανότητες για κάτι καλύτερο στο Κίεβο;

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.