Ελένη Φουρέιρα: «Πάντα ήθελα να γίνω τραγουδίστρια, γεννήθηκα για αυτό»

Ελένη Φουρέιρα: «Πάντα ήθελα να γίνω τραγουδίστρια, γεννήθηκα για αυτό»

Οι επιτυχίες για την Ελένη Φουρέιρα δεν έχουν σταματημό και προχθές πρόσθεσε ακόμα μια στο ενεργητικό της καθώς έγινε η πρώτη Ελληνίδα τραγουδίστρια που έδωσε συνέντευξη στο παγκοσμίου φήμης περιοδικό “V magazine”. Η εκρηκτική star ποζάρει στα πρωτοσέλιδα του νέου τεύχους του περιοδικού, το οποίο παρέχει ενημέρωση για όλες τις σύγχρονες τάσεις και έχει κατά καιρούς φιλοξενήσει πολλά γνωστά ονόματα.

«Πάντα ήθελα να γίνω τραγουδίστρια. Δεν ξέρω γιατί, αλλά γεννήθηκα για να το κάνω. Έχω αυτό το ένστικτο», αναφέρει μεταξύ άλλων στην συνέντευξή της η Ελένη Φουρέιρα. «Γνωστή για τα εκρηκτικά electro-pop κομμάτια από την είσοδό της κιόλας στη μουσική βιομηχανία, η τραγουδίστρια με τα περισσότερα streams στην Ελλάδα το 2021 έχει ήδη μοιραστεί την δουλειά της με ονόματα παγκοσμίου εμβέλειας. Αλλά πλέον, η 35χρονη σταρ έχει στραμμένο το βλέμμα της σε μια διεθνή καριέρα», αναφέρει η σχετική ανάρτηση στο Instagram.

Η Ελένη Φουρέιρα μετρά πολλές επιτυχίες μετά από αυτή της Eurovision 2018 με αμέτρητα από τα κομμάτια της να γίνονται χρυσά και πλατινένια ανά τον κόσμο (Fuego, Yayo, El Ritmo Psicodélico ενδεικτικά) και έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες και τραγουδοποιούς όπως J Balvin, Snoop Dog και Dan Balan. Άλλα σημαντικά της επιτεύγματα το τελευταίο διάστημα ήταν αυτό του Billboard στην Times Square της Νέας Υόρκης με αφορμή την ιδιότητά της ως ambassador Ελλάδας και Κύπρου της καμπάνιας Equal Greece, ενώ στις 18 Μαρτίου θα εμφανιστεί ως special guest στη συναυλία του Maluma!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.