Είναι γεγονός: Η Edyta Górniak επιστρέφει!

Είναι γεγονός: Η Edyta Górniak επιστρέφει!

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει από τις 3 Φεβρουαρίου, η ίδια η Edyta Górniak (Πολωνία 1994) άφησε να εννοηθεί ότι θα συμμετάσχει στον πολωνικό τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαρτίου. Σήμερα το επιβεβαίωσε επίσημα σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό, αποκαλύπτοντας παράλληλα και τον τίτλο: Grateful. Η συμμετοχή της, “To nie ja” (= Δεν ήμουν εγώ), η πρώτη της Πολωνίας στον διαγωνισμό, παραμένει η καλύτερη θέση της χώρας και η μόνη που πλασαρίστηκε στην πεντάδα.

Σε γενικές γραμμές η καλλιτέχνιδα δήλωσε στη συνέντευξη ότι υπέβαλε το τραγούδι την τελευταία ημέρα της προθεσμίας και, φυσικά, δεν θεωρεί σίγουρο ότι θα κερδίσει τον εθνικό τελικό. Πρόσθεσε πως της έχει γίνει αρκετές φορές η πρόταση να εκπροσωπήσει τη χώρα, αλλά αρνήθηκε, διότι δεν ξέρει αν μπορεί να αντέξει ξανά την πίεση. Θεωρεί τη Γιουροβίζιον απρόβλεπτη και εντελώς αλλαγμένη από τότε. Έκανε μια βολιδοσκόπηση μέσω διαδικτύου σε Πολωνούς και αλλοδαπούς φαν. Όταν είδε τη θετική ανταπόκριση, πήρε την απόφαση να προσπαθήσει. Εμείς από την πλευρά μας θεωρούμε πως είναι η μόνη που μπορεί να “ξελασπώσει” την Πολωνία και να της χαρίσει ακόμα και το βραβείο.

Ακούστε το τραγούδι, όπως το ερμήνευσε -για πρώτη φορά- play back σε μια συναυλία στην Κρακοβία ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

https://www.youtube.com/watch?v=4eU-3dNoW00

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.