Δημήτρης Κοντόπουλος Φωκάς Ευαγγελινός για Ρωσία 2016

Δημήτρης Κοντόπουλος Φωκάς Ευαγγελινός για Ρωσία 2016

ΕλληνοΡωσσική συμμαχία για ακόμη μια χρονιά, και το ΄αχτύπητο΄ δίδυμο των Δημήτρη Κοντόπουλου και Φωκά Ευαγγελινού ξαναχτυπά.Νικητής αυτής της συνύπαρξης?
Ο Sergey Lazarev.
Ο εκπρόσωπος της Ρωσίας στην 61η Eurovision που εμπιστεύτηκε εγγυημένη συνταγή για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα επί σκηνής.
Ο Philip Kirkorov “έκανε το συνοικέσι και ο γνωστός Έλληνας συνθέτης και παραγωγός -που και το 2014 έγραψε το τραγούδι για την Ρωσία με τις δίδυμες Tolmachevy Twins -θα είναι τελικά εκείνος-όπως το INFE είχε αποκαλύψει πριν μερικές ημέρες,που θα συνθέσει το τραγούδι της Ρωσίας φέτος και θα προσπαθήσει για τη διάκριση σε συνεργασία με το χορογράφο Φωκά Ευαγγελινό.
Ο Δημήτρης Κοντόπουλος, έχει ως γνωστόν και στο παρελθόν συμμετάσχει με τραγούδια του στη Eurovision, αρχής γενομένης με τον Σάκη Ρουβά το 2009 για την χώρα μας με το “This is our night”,τη συμμετοχή του Αζερμπαιτζάν το 2013 και τον Farid Mammadov με το “Hold me” και την δεύτερη θέση στη τελική κατάταξη, αλλά και την Ουκρανική συμμετοχή “Shady Lady” το 2008 και πάλι την δεύτερη θέση με την Annie Lorak ,της οποίας συνεργάτης υπήρξε και στη προσωπική της δισκογραφία.
Ο Φωκάς Ευαγγελινός έχει δώσει δείγματα γραφής με την “επιμέλεια” και σκηνοθεσία επί σκηνής πολλών εμφανίσεων χωρών στο διαγωνισμό τραγουδιού,φανερά ή μή,και φυσικά είναι υπεύθυνος ΄κατά το μερίδιο που του αναλογεί για την νίκη της Ελλάδας με την Έλενα Παπαρίζου και το “My Number one” των Χ.Δάντη-Ν.Γερμανού το 2005.
Η Eurovision στην Αθήνα την επόμενη χρονιά ήταν δικής του έμπνευσης ενώ νωρίτερα είχε την ευθύνη για το Σάκη Ρουβά με το “Shake it” το 2004 αλλά και με την επόμενη συμμετοχή του ιδίου καλλιτέχνη το 2009.
Όσον αφορά την εμπλοκή του με το εξωτερικό και όσον αφορά τη Eurovision το 2006 ο Dima Bilan τον εμπιστεύτηκε όπως και το 2008,ενώ η συνεργασία με το εξωτερικό συνεχίσθηκε το 2007 που έδωσε τα φώτα του στη Λευκορωσία και το “Work your magic” με τον Dimitry Koldun.
Η συνεργασία του Φωκά Ευαγγελινού με τον Δημήτρη Κοντόπουλο στη Eurovision, ξεκίνησε με την Ουκρανική συμμετοχή το 2008 και συνεχίσθηκε και με αυτή του Αζερμπαϊτζάν το 2013.
Ένα δίδυμο που τιμά τη χώρα μας μιας που το Ελληνικό πνεύμα “μεγαλουργεί”.
Καλή τους επιτυχία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.