Δημήτρης Κοντόπουλος: “Η δέκατη θέση μας κάνει πολύ χαρούμενους – Θέλω να θυμηθείτε την Έλενα Παπαρίζου στο Die for you”

Δημήτρης Κοντόπουλος: “Η δέκατη θέση μας κάνει πολύ χαρούμενους – Θέλω να θυμηθείτε την Έλενα Παπαρίζου στο Die for you”
“Ήταν η πιο δύσκολη Eurovision που έχουμε πάει ποτέ”

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος, μίλησε σήμερα στο “Καλύτερα Δεν Γίνεται”, λίγες ώρες μετά τον μεγάλο τελικό. Ο συνθέτης του “Last Dance” δήλωσε ικανοποιημένος για την πορεία της ελληνικής αποστολής, καθώς και για την επιτυχία που έχει στα διεθνή aiprlay-charts.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ο στόχος μου είναι η Ελλάδα να μπει ξανά στην Ελλάδα.Ήταν η πιο δύσκολη Eurovision που έχουμε πάει ποτέ. Επειδή το κάνω αυτό αρκετά χρόνια, φέτος είχε πάρα πολύ καλά τραγούδια και εμείς κάναμε μια επιλογή τραγουδιού που θα μπορούσε να “μιλήσει” και στις επιτροπές και στο κοινό. Ήταν ένα τραγούδι μέσα στην εποχή και αυτό είδαμε ότι έχει τρομερή αποδοχή στο κοινό. Η δέκατη θέση μας κάνει πολύ χαρούμενους σαν ομάδα. Η Στεφανία ήταν εξαιρετική. Έχει εξαιρετική φωνή, είναι όμορφη, με επαγγελματισμό και έκλεψε τις εντυπώσεις. Μόνο καλά ακούμε εδώ. Θέλω να θυμηθείτε την Έλενα Παπαρίζου στο Die for you. Αναλογιστείτε τι είχε να κάνει στη σκηνή»

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.