Δείτε την σκηνή της Junior Eurovision 2022

Δείτε την σκηνή της Junior Eurovision 2022

Ακριβώς δύο μήνες πριν ξεκινήσει η 20η Junior Eurovision, ο Αρμενικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας (AMPTV) μας προετοιμάζει για τον διαγωνισμό του Δεκεμβρίου, δείχνοντας από τώρα κάποια στοιχεία από αυτό που περιμένουμε!

Μετά το graphic art του 2022 και το σλόγκαν «Spin The Magic» που ανακοινώθηκε τον περασμένο μήνα, οι νέες εικόνες της σκηνής, όπου θα εμφανιστούν οι 16 νέοι υποψήφιοι από όλη την Ευρώπη, σίγουρα προσθέτουν ακόμα ένα στοιχείο για το φετινό concept και το “ζωντανεύουν”. Αυτό μεταφράζεται σε ένα έξυπνο σχέδιο που αντιλαμβάνεται την κίνηση όπως οι δακτύλιοι “Hola-Hop” που περικυκλώνουν τη σκηνή. Το κοινό βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στη σκηνή, ενώ με τη βοήθεια της τεχνολογίας χρησιμοποιούνται οι πιο πρόσφατες τεχνικές κεραυνών, για να απεικονιστούν οι ενεργειακές συχνότητες από νέον, όπως φαίνεται στο γραφικό βίντεο της παρουσίασης

Ο εκτελεστικός παραγωγός της Junior Eurovision 2022, David Tserunyan, εξήγησε:

Η σκηνή είναι μια δημιουργική οπτική αναπαράσταση του επίσημου έργου τέχνης. Η κεντρική σκηνή είναι η περιστρεφόμενη κορυφή που περιβάλλεται από χορδές φωτός που αντιπροσωπεύουν την «περιστροφή». Αυτές οι πολύχρωμες χορδές αντανακλώνται επίσης πάνω από τη σκηνή και εκπέμπουν την ενέργεια από κάθε παράσταση. Ενώ είναι μινιμαλιστική, αλλά τεχνολογικά προηγμένο, η σκηνογραφία προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες σκηνοθεσίας για όλους τους ερμηνευτές.

Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο και τεχνολογικά προηγμένο στάδιο που να αντικατοπτρίζει το όραμά μας και να είναι αρκετά ευέλικτο, ώστε να ταιριάζει στις δημιουργικές ανάγκες των συμμετεχόντων ραδιοτηλεοπτικών φορέων. Έχουμε ήδη ξεκινήσει να συνεργαζόμαστε με τους συναδέλφους μας και από τις 16 χώρες και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα παραδώσουμε μια πραγματικά μαγική παράσταση αυτόν τον Δεκέμβριο!».

Η Junior Eurovision 2022 θα πραγματοποιηθεί στο Karen Demirchyan Sports and Concerts Complex, στο Ερεβάν της Αρμενίας, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 17:00 ώρα Ελλάδος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.