Δείτε την Ευρυδίκη να ερμηνεύει τις συμμετοχές της από το διαγωνισμό στην ετήσια συνάντηση των Ισπανών fans στη Μαδρίτη (video)

Δείτε την Ευρυδίκη να ερμηνεύει τις συμμετοχές της από το διαγωνισμό στην ετήσια συνάντηση των Ισπανών fans στη Μαδρίτη (video)

Στη Μαδρίτη βρέθηκε η Ευρυδίκη καλεσμένη στην ετήσια συνάντηση που διοργανώνει το τοπικό fan club της Eurovision. Η δημοφιλής Κύπρια καλλιτέχνης που εκπροσώπησε τρεις φορές την αγαπημένη της πατρίδα (1992, 1994 και 2007) είχε την ευκαιρία να ερμηνεύσει τα τραγούδια με τα οποία διαγωνίσθηκε στη Eurovision και να καταχειροκροτηθεί από τους Ισπανούς fans.

Στα παρακάτω βίντεο δείτε την Ευρυδίκη να ερμηνεύει το Είμαι Άνθρωπος και Εγώ με το οποίο το 1994 βρέθηκε στην 11η θέση και το Comme ci, comme ça με το οποίο το 2007 ενώ φάνταζε σαν ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού περιορίστηκε στην 15η θέση του ημιτελικού.

Δείτε και την Soraya που άναψε φωτιές με τις τελευταίες της δηλώσεις να ερμηνεύει ακαπέλα το τραγούδι με το οποίο διαγωνίσθηκε το 2009 για τα χρώματα της Ισπανίας στη Μόσχα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.