Δείτε την δεύτερη τεχνική πρόβα της Βόρειας Μακεδονίας και του Αζερμπαϊτζάν

Δείτε την δεύτερη τεχνική πρόβα της Βόρειας Μακεδονίας και του Αζερμπαϊτζάν

Επόμενη στη σκηνή για την δεύτερη τεχνική της πρόβα, ανεβαίνει η Tamara Todevska. Η τραγουδίστρια βρίσκεται μόνη της στη σκηνή φορώντας ένα πράσινο σατέν φόρεμα. Πίσω της βλέπουμε 6 LED οθόνες που λειτουργούν σαν καθρέφτες, αντανακλώντας το είδωλο της. Στο φόντο βλέπουμε διάφορες γυναίκες, όπως στο βίντεο κλιπ της συμμετοχής, ενώ στο φινάλε βλέπουμε να απεικονίζεται η ίδια με την κόρη της. Μια δυναμική/δραματική παρουσίαση για την Tamara, που φωνητικά ήταν άψογη.

Δείτε το video από τη δεύτερη πρόβα της Βόρειας Μακεδονίας

Τελευταία πρόβα της ημέρας, είναι αυτή του Αζερμπαϊτζάν και του Chingiz. Στη σκηνή βρίσκεται μόνος του ο τραγουδιστής, ντυμένος στα μαύρα. Πίσω του υπάρχει ένα μεγάλο τρίγωνο, τοποθετημένο ανάποδα, το οποίο φωτίζεται. Στα αριστερά και δεξιά του βλέπουμε δύο ρομπότ, που ρίχνουν λέιζερ φώτα πάνω του. Στο φόντο παρατηρούμε μια χρυσή καρδιά και στη συνέχεια το ολόγραμμα μιας κοπέλας. Στη σκηνή επικρατεί το μπλε και το κόκκινο χρώμα, ενώ προς το φινάλε του τραγουδιού βλέπουμε ένα εντυπωσιακό εφέ που δείχνει τον Chingiz σαν ζει μια «εξωσωματική» εμπειρία και το οποίο μετατρέπεται σε μια έκδοση CGI του εαυτού του πριν επιστρέψει στην πραγματική ζωή. Ακόμα μια εξαιρετική πρόβα για τον εκπρόσωπο του Αζερμπαϊτζάν.

Δείτε το video από τη δεύτερη πρόβα του Αζερμπαϊτζάν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.