Δανία 2017: Χωρίς συγκροτήματα και ντουέτα ο Δανέζικος τελικός

Δανία 2017: Χωρίς συγκροτήματα και ντουέτα ο Δανέζικος τελικός

Μετά από 2 συνεχόμενες αποτυχημένες προσπάθειες της Δανίας να προκριθεί στον μεγάλο τελικό της Eurovision τα τελευταία χρόνια, οι υπεύθυνοι της Δανέζικης τηλεόρασης αποφάσισαν να προβούν σε ορισμένες αλλαγές στην δομή του εθνικού τελικού της Δανίας για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την χώρα στην Eurovision, που είναι γνωστός και ως DMGP (Denmark Melodi Grand Prix).

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Jan Lagermand Lundme, του υπεύθυνου της Δανέζικης τηλεόρασης DR στα θέματα ψυχαγωγίας, στην ετήσια συνάντηση του OGAE Δανίας, στον επερχόμενο Δανέζικο τελικό δεν θα συμμετέχουν συγκροτήματα και ντουέτα καθώς δεν τα πάνε καλά στην Eurovision συνήθως, ενώ θα καταργηθεί και ο “super τελικός” που ίσχυε μέχρι και το DMGP 2016. Δεν είναι ακόμα βέβαιο αν θα υπάρξει επιτροπή επαγγελματιών καλλιτεχνών ή διεθνείς επιτροπές όπως και στο Melodifestivallen.

Ας θυμηθούμε την συμμετοχή της Δανίας στον διαγωνισμό του 2016:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.