Δανία 2017: Τι λένε τα στοιχήματα για το σημερινό τελικό του DMGP;

Δανία 2017: Τι λένε τα στοιχήματα για το σημερινό τελικό του DMGP;

Απόψε στο Jyske Bank Boxen στην πόλη Herning θα διεξαχθεί ο εθνικός τελικός της Δανίας, Dansk Melodi Grand Prix 2017. Λίγες ώρες απομένουν μέχρι τον μεγάλο τελικό και τα στοιχήματα έχουν πάρει φωτιά, προβλέποντας σκληρή μάχη μεταξύ δύο συμμετοχών. Αλλά ας τα δούμε αναλυτικά.

Σύμφωνα λοιπόν με όλες τις εταιρείες στοιχημάτων η μάχη για το δανέζικο εισιτήριο που οδηγεί στη Eurovision 2017, θα δοθεί μεταξύ της Ida Una και της Sada Vidoo. Σύμφωνα με όλες τις εταιρείες η Ida Una που είναι και το φαβορί σύμφωνα και με τις online δημοσκοπήσεις των fans, προηγείται οριακά της αμφιλεγόμενης Sada Vidoo. Σύμφωνα όμως με τη  μοναδική εταιρεία, που οι αποδόσεις της μεταβάλλονται live, η Sada Vidoo έχει περάσει στην πρώτη θέση. Στην τρίτη θέση βρίσκεται το pre-favourite του διαγωνισμού Anja, που πέρσι βρέθηκε στη δεύτερη θέση του DMGP. Τέταρτοι βρίσκονται με τις ίδιες αποδόσεις ο Anthony και η Johanna Beijbom, το τραγούδι της οποίας υπογράφει ο Έλληνας δημιουργός Δημήτρης Στάσσος.

Δείτε τον πίνακα των στοιχημάτων όπως έχουν διαμορφωθεί στις 17:00:

bets

πηγή: Eurovisionworld

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.