Δανία 2016: Αποκλεισμός μέλους της κριτικής επιτροπής του MGP 2016

Δανία 2016: Αποκλεισμός μέλους της κριτικής επιτροπής του MGP 2016

Όπως σας ενημερώσαμε ήδη, πριν λίγες ώρες η δημόσια τηλεόραση της Δανίας DR δημοσιοποίησε τα ονόματα των 5 μελών της κριτικής επιτροπής του MGP 2016, του εθνικού δηλαδή τελικού της χώρας για τη Eurovision.

Ανάμεσα τους ήταν και ο πρόεδρος του OGAE Δανίας, Johann Sørensen. Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά το DR, ο πρόεδρος του OGAE δεν είναι πλέον μέλος της κριτικής επιτροπής του MGP 2016 καθώς σε συνέντευξη του στη δανέζικη εφημερίδα MetroExpress αποκάλυψε ότι το τραγούδι της Simone είναι το αγαπημένο του, αλλά και το αγαπημένο των bookmakers.

Το παραπάνω γεγονός ώθησε το Dr στην απόφαση να τον αποβάλει από μέλος της κριτικής επιτροπής του MGP 2016 καθώς δημοσιοποίησε πρόωρα τις προτιμήσεις του. Η αντικατάσταση του προβλέπεται να γίνει εντός των δύο επόμενων ημερών.

Το Melodi Grand Prix 2016 μέσω του οποίου θα προκύψει ο εκπρόσωπος της Δανίας στη Eurovision 2016 θα διεξαχθεί στην πόλη Χόρσενς το Σάββατο 13/2.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.