Δέσποινα Βανδή: Αποκάλυψε τον λόγο που αρνείται να πάει στην Eurovision

Δέσποινα Βανδή: Αποκάλυψε τον λόγο που αρνείται να πάει στην Eurovision
“Εκείνη τη νύχτα έφτασα πιο κοντά από ποτέ στη Eurovision…”

Καλεσμένη της σημερινής εκπομπής του “My Greece” ήταν η Έλενα Παπαρίζου. Η ίδια, συζήτησε μαζί με την Δέσποινα Βανδή, το θέμα της Eurovision, καθώς και την εμπειρία της στον Τελικό του 2005.

«Κοιμήθηκα πάρα πολύ λίγο, είχα άγχος αν ακούγομαι καλά. Ήταν να διαγωνιστώ με τέσσερα τραγούδια στην Ελλάδα και να επιλέξουν οι Έλληνες. Είχαμε ντεμάρει πάνω από 15 τραγούδια. Με αυτά τα τέσσερα ένιωθα καλά. Δεν λέω να μην γίνεται η απευθείας ανάθεση αλλά να μπορεί ο κόσμος να επιλέξει ποιο τραγούδι».

Ωστόσο γιατί η Δέσποινα Βανδή είναι αποφασισμένη να μην πάει στον εν λόγω μουσικό διαγωνισμό;

«Μου έχει γίνει και μένα αρκετές φορές πρόταση, αλλά εγώ ποτέ δεν μπορούσα να διαχειριστώ αυτή την ευθύνη. Δεν θα είχα κανένα θέμα να πάω να διαγωνιστώ ως Δέσποινα Βανδή “γεια σας αυτή είμαι”! Αλλά το γεγονός ότι έπρεπε να σηκώσω πάνω μου την Ελλάδα, φοβόμουν μην απογοητεύσω την χώρα μου. Γι’ αυτό έχω πει πολλές φορές όχι.

Τη νύχτα της Eurovision ήμουν στη Θεσσαλονίκη για δουλειά, είχα βάλει τη Μελίνα για ύπνο και έπρεπε να φύγω για το μαγαζί. Στην αρχή δεν έπαιρνες 12αρια και έφυγα με την ψυχολογία ότι “έτσι είστε, θα έρθω και θα σας πατήσω κάτω”. Στο αυτοκίνητο έλεγα θα πάω. Όταν έφτασα και έμαθα ότι κέρδισες, το πρόγραμμα είχε ξεκινήσει, ευτυχώς δεν υπήρχα κινητά, βγήκα με το μπουρνούζι και τις παντόφλες στη σκηνή και φώναζα ότι κερδίσαμε. Εκείνη τη νύχτα έφτασα πιο κοντά από ποτέ στη Eurovision, είπα ότι αν δεν κερδίσεις θα πάω».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.