Γ. Παπαδόπουλος: “Νιώθω πολύ χαρούμενος που συμμετέχω κι εγώ με τον τρόπο μου στην Eurovision μαζί με την Κύπρο”

Γ. Παπαδόπουλος: “Νιώθω πολύ χαρούμενος που συμμετέχω κι εγώ με τον τρόπο μου στην Eurovision μαζί με την Κύπρο”

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ένας από τους δημιουργούς της φετινής συμμετοχής της Κύπρου στην Eurovision, εμφανίστηκε στην εκπομπή του Alpha, Καλύτερα δεν γίνεται, όπου φυσικά μίλησε για την Ανδρομάχη, για το αν έχει δεχτεί ποτέ πρόταση ο ίδιος, αλλά και για την Ουκρανία που φιγουράρει στην πρώτη θέση των στοιχηματικών γραφείων ως το απόλυτο φαβορί για τη νίκη.

Νιώθω πολύ χαρούμενος που συμμετέχω κι εγώ με τον τρόπο μου στην Eurovision μαζί με την Κύπρο. Μου έχουν κάνει 2 φορές πρόταση για απευθείας ανάθεση. Αρνήθηκα γιατί δεν μπορώ να φάω 6 μήνες από τη ζωή μου. Άγχος, θα μου πέσουν τα μαλλιά, τα λίγα που έχω, θ’ αλλάξουν χρώμα… Θα ήταν δύσκολο για μένα. Γενικά είμαι πολύ ντροπαλός και αντικοινωνικός σχεδόν. Καλύτερα να πάω έτσι, να το ευχαριστηθώ, όπως και η Ανδρομάχη φαντάζομαι, που είναι εξαιρετική τραγουδίστρια. Την άκουσα πρώτη φορά στον γάμο ενός φίλου μου και έπαθα πλάκα. Της έκανα πρόταση για ηχογράφηση στην εταιρία που έχω μαζί με τον Γιώργο Αρσενάκο.

Δεν θεωρώ ότι η Ουκρανία λόγω πολέμου είναι το φαβορί. Αν ήταν έτσι θα σκαρφίζονταν όλοι λόγους πολέμου για να κερδίσουν την Eurovision. Δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη, ούτε για την Ουκρανία, ούτε για την Κύπρο. Αυτό που θα πω είναι πως η Ελένη Φουρέιρα δεύτερη ήρθε. Αλλά ήρθε δεύτερη; Πρώτη ήρθε! Άρα πρέπει να αγαπήσει ο κόσμος το τραγούδι για να πάει καλά ραδιοφωνικά και στα charts. Νικητές και χαμένοι δε νομίζω πως υπάρχουν στην Eurovision. Όλοι νικητές είναι. Όλοι κερδισμένοι βγαίνουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.