Γ. Κατσαρός: “Άκουσα και τα 5 τραγούδια – Ήθελα να πάει ο γιος του Πάριου”

Γ. Κατσαρός: “Άκουσα και τα 5 τραγούδια – Ήθελα να πάει ο γιος του Πάριου”

Ο μεγάλος Έλληνας μουσικοσυνθέτης, Γιώργος Κατσαρός, παραχώρησε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του MEGA, MEGA Καλημέρα, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρώτη συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision, αλλά και στον τρόπο που επιλέγει η χώρα μας τις συμμετοχές της.

Το πρώτο τραγούδι το οποίο γράφτηκε για τον διαγωνισμό, ήταν το δικό μου που τραγούδησε η Μαρινέλλα, το “Λίγο Κρασί, Λίγο Θάλασσα Και Τ’ Αγόρι Μου”… Καταπληκτική εμπειρία, απίθανη… Ήταν και η πρώτη φορά που συμμετείχαμε σε τέτοιο διαγωνισμό. Ήταν η εποχή που πήραν το βραβείο οι ABBA. Η Μαρινέλλα ήταν η έκπληξη, γιατί δεν είχε ξαναβγεί μέχρι τότε τραγουδίστρια με παντελόνια και ντέφι στο χέρι.

Τις συμμετοχές της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια πως τις βλέπετε;

Προσπάθεια γίνεται. Εγώ δε συμφωνώ που δεν υπάρχει διαγωνισμός. Πιστεύω ότι έχουν δικαίωμα όλοι οι Έλληνες, όποιος θέλει να στείλει μια συμμετοχή. Φέτος ας πούμε ήταν 5 τραγούδια. Από που τα διαλέξανε; Δεν ξέρουμε. Εγώ τα άκουσα και τα 5 και περισσότερο απ’ όλα ήθελα, όχι λόγω αγάπης, να πάει ο γιος του Πάριου. Κάνει σπουδαία καριέρα τώρα το παιδί αυτό.

Επειδή ορισμένοι είπαν ότι λόγω του πατέρα του μπορεί να ξεχωρίσει…

Ναι, εγώ νομίζω ότι γι’ αυτό δεν τον επέλεξαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.