Γνωρίστε τη συμμετοχή του Αγίου Μαρίνου «Spirit Of The Night» – Ψηφίστε στο poll

Γνωρίστε τη συμμετοχή του Αγίου Μαρίνου «Spirit Of The Night» – Ψηφίστε  στο poll

Ο Άγιος Μαρίνος φέτος εκπροσωπείται από την γνωστή σε όλους μας Valentina Monetta και τον Αμερικάνο τραγουδιστή και ηθοποιό Jimmie Wilson. Η δημόσια τηλεόραση της χώρας SMTV αποφάσισε και αυτή τη χρονιά να προχωρήσει σε απευθείας ανάθεση για τη συμμετοχή της στη 62η Eurovision.

Η Valentina Monetta είναι τραγουδίστρια από τον Άγιο Μαρίνο. Από νεαρή ηλικία άρχισε να παίζει πιάνο και να τραγουδά. Η καριέρα της ξεκίνησε το 1995 με το συγκρότημα Tiberio και συνέχισε συμμετέχοντας σε πολλά ακόμα γκρουπ. Το 2001 πήρε μέρος στο μουσικό σόου της Ιταλίας Popstars. Το 2008 προσπάθησε να εκπροσωπήσει τον Άγιο Μαρίνο στον διαγωνισμό, στέλνοντας στη δημόσια τηλεόραση της χώρας το τραγούδι “Se Non Ci Sei Tu”, το οποίο τελικά δεν επιλέχθηκε. Το 2012 ανακοινώθηκε ότι η Valentina θα είναι η εκπρόσωπος της χώρας με το τραγούδι “Facebook Uh, Oh, Oh“, το οποίο στη συνέχεια άλλαξε τίτλο λόγω άσκοπης διαφήμισης του Facebook, και μετατράπηκε σε “The Social Network Song (OH OH – Uh – OH OH)“. Την επόμενη χρονιά ανακοινώθηκε και πάλι το όνομά της για την εκπροσώπηση της χώρας, αυτή τη φορά με το τραγούδι “Crisalide (Vola)“. Για τρίτη συνεχόμενη φορά η Valentina αποφασίζεται να συμμετάσχει στον διαγωνισμό με το  “Maybe (Forse)“, που έμελλε να είναι τυχερή αφού ήταν η πρώτη και μοναδική φορά που ο Άγιος Μαρίνος προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό.

Ο Jimmie Wilson είναι Αμερικάνος τραγουδιστής και ηθοποιός μιούζικαλ. Σπούδασε υποκριτική στο Hollywood. Συμμετείχε στην μουσική παράσταση Sisterella, σε παραγωγή του Michael Jackson. Στη συνέχεια μετακόμισε στη Γερμανία για να πρωταγωνιστήσει στο μιούζικαλ “Hope! – Das Obama Musical”. Το 2012 πήρε μέρος στην Πολωνική έκδοση του μουσικού διαγωνισμού “Must Be the Music”, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά. Ο Jimmie μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει 4 singles.

Συντελεστές του τραγουδιού “Spirit Of The Night” που θα μας παρουσιάσουν στο Κίεβο, είναι ο Γερμανός παραγωγός και συνθέτης Ralph Siegel (ο οποίος έχει γράψει αρκετά τραγούδια για τη Eurovision κυρίως για την Γερμανία, όπως το νικητήριο του 1982 “Ein bißchen Frieden“, 1979 “Dschinghis Khan“, 1981 “Johnny Blue“, τις συμμετοχές του Αγίου Μαρίνου τις χρονιές 2012, 2013, 2014, 2015 κ.α.) μαζί με τους Jutta Staudenmayer και Steven Barnacle.

Ο Άγιος Μαρίνος συμμετέχει στη Eurovision από το 2008, με μια μικρή παύση τις χρονιές 2009 και 2010. Το καλύτερο αποτέλεσμα της χώρας στον διαγωνισμό είναι η 24η θέση  στον τελικό του 2014 με την Valentina Monetta και το τραγούδι Maybe. Δεν μένει παρά να δούμε αν θα καταφέρει η χώρα να προκριθεί και φέτος στον μεγάλο τελικό για δεύτερη φορά.

Ακούστε παρακάτω το τραγούδι “Spirit Of The Night”:

Η βαθμολογία της συντακτικής ομάδας του INFE Greece

Αργυρίου Γιάννης: 5

Πετράκη Αναστασία: 7

Κωστίκας Γιάννης: 5

Ματάμης Αποστόλης: 3

Φαρμάκας Δημήτρης: 1

Μαντζίλας Δημήτρης: 10

Χαρπαντίδης Στέφανος: 3

Σιακαντάρης Σπύρος: 6

Νταντάλιας Άγγελος: 4

Τσεκούρας Γιώργος: 8

Κοντακιώτης Χρυσόστομος: 7

Μ.Ο.: 5,36

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.