Γιώργος Καπουτζίδης – Μαρία Κοζάκου: Για ποιο σχόλιο σε μετάδοση Eurovision έχουν μετανιώσει;

Γιώργος Καπουτζίδης – Μαρία Κοζάκου: Για ποιο σχόλιο σε μετάδοση Eurovision έχουν μετανιώσει;

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου, οι οποίοι θα είναι οι σχολιαστές της Eurovision για την ΕΡΤ για ακόμα μια χρονιά, ήταν σήμερα καλεσμένοι στην εκπομπή ΣΤΟΥΝΤΙΟ4 της ΕΡΤ1 με παρουσιαστές την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Στην συνέντευξη οι παρουσιαστές ανέφεραν αρκετά περιστατικά από τα παρασκήνια που έχουν ζήσει κατά την διάρκεια της μετάδοσης της Eurovision. Η Μαρία Κοζάκου μάλιστα αναφέρθηκε πως μετάνιωσε για έναν σχολιασμό που έκανε για την Πορτογαλική συμμετοχή του 2015 αναφέροντας τα εξής:

Είναι ένα ηθικής τάξης ζήτημα, το οποίο το συζητάμε συχνά και αφορά και στον δημόσιο λόγο. Το γεγονός ότι εμείς τα βλέπουμε τα παιδιά, μας κάνει να βλέπουμε και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Άλλοι είναι όντως cool, άλλοι είναι στην κοσμάρα τους, άλλοι είναι εμφανώς αγχωμένοι. Θυμάμαι μια περίπτωση με την Leonora στην Πορτογαλία που ήταν ένα πολύ μέτριο τραγούδι και αυτή ήταν κακή. Η ίδια ήταν ταλαντούχα, αλλά ήταν κακή παρουσίαση.

Κάνουμε ένα πολύ έμμεσο χιούμορ «από πού να αρχίσω Leonora μου», για το πόσα λάθη είχε το στήσιμο. Με το που τελειώνει ο ημιτελικός όπου αποκλείεται η Πορτογαλία, βλέπουμε την Leonora κλαμένη να πηγαίνει στα καμαρίνια. Δεν χρειαζόταν να συμβεί αυτό, αλλά ήταν η επισφράγιση ότι δεν θα κακολογήσουμε ποτέ κανέναν άνθρωπο ή να μιλήσουμε υποτιμητικά. Κι ας μη μας ξέρει.

Aς θυμηθούμε την εν λόγω συμμετοχή της Πορτογαλίας με την Leonor Andrade και το Há Um Mar Que Nos Separa που τερμάτισε στην 14η θέση του ημιτελικού της το 2015.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ολόκληρη την συνέντευξη της Μαρίας Κοζάκου και του Γιώργου Καπουτζίδη.

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.