Γιώργος Καπουτζίδης – Ελλάδα: “Είχαμε φτάσει στο 16 – Είμαστε χαρούμενοι με την δεκάδα”

Γιώργος Καπουτζίδης – Ελλάδα: “Είχαμε φτάσει στο 16 – Είμαστε χαρούμενοι με την δεκάδα”
Ο Γιώργος Καπουτζίδης, βρέθηκε καλεσμένος -τηλεφωνικά- στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα”, σχολιάζοντας όλα όσα συνέβησαν στην βαθμολογία του χθεσινού διαγωνισμού.

Ποια ήταν η άποψή του για το νικητήριο τραγούδι; Αδικήθηκε η Κύπρος με την 16η θέση;

«Ήταν πολύ ωραία διοργάνωση. Η Ολλανδία μας έδωσε δέκα. Η επιτροπή της δεν μας στήριξε. Το κοινό της, την βοήθησε πολύ την Στεφανία. Αυτό που είδαμε εμείς είναι η βαθμολογία των πέντε ατόμων της κριτικής επιτροπής της κάθε χώρας».

Όσον αφορά για την Ιταλία:

«Ήταν το αγαπημένο μου τραγούδι, εδώ και ένα μήνα. Από μουσική, από στίχους, από ιστορία της χώρας, το άξιζε και χαίρομαι που κέρδισε. Δεν συμβαίνει συχνά να κερδίζει το τραγούδι που μου αρέσει. Επίσης είμαι χαρούμενος για την θέση που πήραμε, όπως όλοι είμαστε.

Για Κύπρο:

“Η Κύπρος μπορούσε να τα πάει καλύτερα. Πως εμφανίστηκε πρώτη στην σκηνή δεν είναι απαραιτήτως τόσο αρνητικό.

Έχουν κερδίσει και τραγούδια που εμφανίστηκαν σε αυτή την θέση. Παρόλα αυτά μπορεί να έπαιξε ρόλο και αυτό”.

Τι δήλωσε για την Στεφανία;
“Είχαμε πέσει στο 16 (στα στοιχήματα), ενώ στόχος μας ήταν η δεκάδα και ήταν δύσκολο να καταφέρει η Στεφανία να μπει και πάλι στην δεκάδα. Μπορούσαμε να πάμε και όγδοοι και έβδομοι”.
“Την είδα την Στεφανία, ήταν πολύ ευχαριστημένη. Είχαμε να βγούμε δέκατοι από το 2013. Εμφανιστήκαμε στην δέκατη θέση, μας ψήφισε στην 10η θέση η επιτροπή, το κοινό στην ψηφοφορία του και τελικά βγήκαμε και δέκατοι στο σύνολο”.

Η Μάλτα αδικήθηκε στην ψηφοφορία του κοινού».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.