Γιώργος Αρσενάκος: “Δεν ήθελαν την Ελένη Φουρέιρα στην ΕΡΤ – Η πορεία απέδειξε αν είχαμε δίκιο ή όχι”

Γιώργος Αρσενάκος: “Δεν ήθελαν την Ελένη Φουρέιρα στην ΕΡΤ – Η πορεία απέδειξε αν είχαμε δίκιο ή όχι”
 “Η Ελένη απέδειξε ότι ήταν ένας άνθρωπος και μία καλλιτέχνης”

Για ποιο λόγο δεν είδαμε την Ελένη Φουρέιρα να εκπροσωπεί την Ελλάδα; Ο CEO της Panik, Γιώργος Αρσενάκος, εμφανίστηκε στην χθεσινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και είχε να δηλώσει πολλά για την συμμετοχή της Ελένης στην Κύπρο καθώς και από την απόρριψη που δέχτηκε από την δική μας χώρα.

 “Δεν υπάρχει κανένα παρασκήνιο. Πιστεύαμε και εγώ και όλη η εταιρία ότι η Ελένη είναι ένα πρόσωπο που ταιριάζει στον χώρο της Eurovision, λόγω της σκηνικής παρουσίας που έχει. Οπότε, προσπαθήσαμε να μιλήσουμε με το κρατικό κανάλι της Ελλάδας, αλλά δεν ήθελαν, δεν υπολόγιζαν, δεν πίστευαν, δεν είδαν το όραμά μας, δεν ξέρω. Ήταν και το γεγονός της παραφιλολογίας γύρω από την όποια καταγωγή μπορεί να έχει κάποιος; Δε ξέρω, δεν θέλω να αδικήσω κάποιον. Όλα περνούν από το μυαλό μου αλλά δεν μένει κάτι, είναι απλά σκέψεις. Η ζωή και η πορεία απέδειξε αν είχαμε δίκιο ή όχι. Η Ελένη απέδειξε ότι ήταν ένας άνθρωπος και μία καλλιτέχνης, που ταιριάζει πολύ στην Eurovision. Βγήκε με μια χώρα, η οποία δεν ήταν από τα φαβορί, η Κύπρος, είναι μια χώρα που όπως και η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να επιβιώσει και να περνάει στον τελικό, χωρίς συμμαχίες, και ευχαριστώ το ΡΙΚ και τον Μιχάλη Μαραθεύτη, που πίστεψαν στην Ελένη και στο όραμά μας και τους αποδείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.