Γιάννης Λάφης: “Θα ήθελα να συνεργαστώ με την Ελένη Φουρέιρα”

Γιάννης Λάφης: “Θα ήθελα να συνεργαστώ με την Ελένη Φουρέιρα”

“Κρατώ σαν φυλαχτό τις συμβουλές της”

Tον γνωρίσαμε μέσα από το show του Ant1 “The Final 4”.

Η ευγένεια, η γλυκύτητα καθώς και η καλοσύνη που μετέδιδε, ήταν μερικά από τα στοιχεία που έκαναν τον κόσμο να τον αγαπήσει από την πρώτη στιγμή.

Ο 23χρονος καλλιτέχνης, παράλληλα, δοκίμασε το υποκριτικό του ταλέντο στις παραστάσεις «Mamma Mia!», «Μαριχουάνα Στοπ», «Hairspray», ενώ έχει δανείσει τη φωνή του στον Simba στην ελληνική μεταγλώττιση της ταινίας «Lion King».

Πριν από λίγους μήνες υπέγραψε με την Panik Records και τον Οκτώβριο κυκλοφόρησε το πρώτο του single, «Αυτό Που Σκοτώνει».

1.Πριν από λίγες εβδομάδες κυκλοφόρησε το ντεμπούτο σου με τίτλο «Αυτό Που Σκοτώνει», κομμάτι με έντονα συναισθήματα.

Τι είναι άραγε, αυτό που σε σκοτώνει τόσο στις ερωτικές σχέσεις, όσο και στην καθημερινότητά σου;

Το «Αυτό Που Σκοτώνει» είναι μία δυναμική ποπ μπαλάντα που μιλά για έναν έρωτα ο οποίος τελείωσε για έναν από τους δύο, σε μουσική και στίχους Andy Nicolas.

Όπως αναφέρει και το τραγούδι, αυτό που πιστεύω ότι σκοτώνει όλες τις σχέσεις και όχι μόνο τις ερωτικές είναι η έλλειψη σεβασμού και αμοιβαιότητας.

2Α. Θυμάμαι χαρακτηριστικά τα λόγια των κριτών στο Final 4, που είχαν αναφέρει ότι είσαι ένας εκπληκτικός τραγουδιστής και ότι θα ακολουθήσεις μία μεγάλη καριέρα (έχοντας λίγο παραπάνω αγάπη στην Ελένη Φουρέιρα).

Μίλησες με κάποιον από τους 3 -εκτός παιχνιδιού- για να σε βοηθήσουν στα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα;

Μετά το τέλος του show διατηρώ επαφές με τους κριτές μέσω των social media.

Ειδικά με την Ελένη Φουρέιρα έχουμε και την ίδια δισκογραφική στέγη, την Panik Records και, μάλιστα, έτυχε να είναι παρούσα στο studio όταν πήγα για την ηχογράφηση.

Η ίδια μου έδωσε κάποιες συμβουλές, όπως για παράδειγμα το να είμαι συνέχεια δημιουργικός, με νέες και «φρέσκες» ιδέες, τις οποίες κρατώ σαν φυλαχτό!

Β. Σε αυτή τη φάση της ζωής σου, είσαι έτοιμος για μία ενδεχόμενη επαγγελματική πρόταση με την Ελένη Φουρέιρα;

Ποιος δεν θα ήθελε να συνεργαστεί με την Ελένη Φουρέιρα ή κάποιον καλλιτέχνη του βεληνεκούς της; Φυσικά, είναι η απάντηση!

3.Συμπεριλαμβάνεσαι στις περιπτώσεις παικτών, που αποδεικνύουν για μια ακόμα φορά, ότι δεν κάνει απαραίτητα καριέρα αυτός που κερδίζει στο εκάστοτε talent show. Ποια ήταν τα οφέλη και oι δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισες μέσα από την εκπομπή;

Μέσα από το talent show έγινα γνωστός σε περισσότερο κόσμο και απέκτησα μεγαλύτερο fan club.

Mε είδαν άνθρωποι από τον χώρο της μουσικής και εξασκήθηκα περισσότερο στη διαδικασία της δημιουργίας, μέσα από τη διαδικασία για την επιλογή των τραγουδιών και τις πρόβες.

Δύσκολες στιγμές δεν υπήρξαν, ακόμα και το άγχος λίγο πριν ανέβω στο stage ήταν δημιουργικό.

4.Είσαι από τους ανθρώπους που δεν προβάλλουν την προσωπική τους ζωή στα social media.

Θεωρείς ότι αυτή η κίνηση επηρεάζει κατά κάποιο τρόπο την επαγγελματική ζωή των καλλιτεχνών ή πλέον ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για αυτό το κομμάτι;

Μεγάλη μερίδα του κόσμου θα ενδιαφέρεται πάντα γι’ αυτό το κομμάτι, αλλά η προσωπική ζωή είναι… προσωπική.

Aφορά μόνο τον κάθε άνθρωπο και εκείνους που έχει επιλέξει να βρίσκονται στη ζωή του.

Εμένα ως καλλιτέχνη με νοιάζει να επικοινωνώ στον κόσμο τη δουλειά μου και τα προσωπικά μου τα κρατώ για μένα.

5.Kαθ ‘όλη την διάρκεια του καλοκαιριού, διαπιστώσαμε μέσα από τα stories σου ότι η Nikki LEE και ο Πάνος Μαλακός, είναι δύο άνθρωποι που εντάχθηκαν πρόσφατα στον φιλικό σου κύκλο.

Πως προέκυψε η γνωριμία σας και ποια στοιχεία θαυμάζεις στον καθένα;

Η Nikki και ο Πάνος είναι δύο πολύ καλοί μου φίλοι, με τους οποίους γνωριστήκαμε μέσα από τη δουλειά, πριν από σχεδόν ενάμιση χρόνο.

Θαυμάζω και στους δύο το ταλέντο τους, της Nikki στο τραγούδι και του Πάνου στον χορό και ως άνθρωποι μου έχουν αποδείξει πως είναι καλοί φίλοι και πάντα δίπλα μου, όπως κι εγώ δίπλα σ’ εκείνους.

6.Βλέποντας τόσο τις εμφανίσεις σου στο Final 4, όσο και στο 1ο σου single, διαπιστώνουμε ότι η pop μουσική είναι συνυφασμένη με την ταυτότητα και την προσωπικότητα που εκπέμπεις.

Ως καλλιτέχνης, ποια ονόματα της δικής σου γενιάς (σε αυτό το είδος) ξεχωρίζεις στα μουσικά δρώμενα;

Η pop είναι όντως η μουσική μου ταυτότητα και στόχος μου είναι να εξελίσσομαι διαρκώς σε αυτό το είδος.

Ξεχωρίζω πολλούς καλλιτέχνες ανεξαρτήτως της μουσικής τους.

Από την pop συγκεκριμένα θα σου αναφέρω την Arianna Grande και τον Harry Styles από τη διεθνή σκηνή και τις MEΛΙSSES, την Ελένη Φουρέιρα, την Josephine και τον Βαγγέλη Κακουριώτη από την ελληνική.

7.Ποιο είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα που σχεδιάζεις καθώς και οι στόχοι που θα ήθελες να εκπληρώσεις;Προς το παρόν εστιάζω την προσοχή μου στο «Αυτό Που Σκοτώνει» και είμαι χαρούμενος που ο κόσμος δείχνει να το έχει αγαπήσει όσο κι εγώ.

Παράλληλα, ετοιμάζω νέα covers που θα ανεβάσω στο κανάλι μου στο YouTube και, μαζί με την εταιρεία μου κοιτάμε τραγούδια για το επόμενό μου single.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.