Γιάννα Τερζή: Ανοικτό το ενδεχόμενο να ξαναπάει στην Eurovision (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννα Τερζή: Ανοικτό το ενδεχόμενο να ξαναπάει στην Eurovision (ΒΙΝΤΕΟ)

“Ακόμα παίρνω μηνύματα για αυτό το τραγούδι…”

Η Γιάννα Τερζή, ήταν μία από τις χθεσινές προσωπικότητες που βρέθηκαν στην χθεσινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η ίδια μίλησε για το πρόσφατο εγχείρημα της με τον πατέρα της, την εμπειρία που έζησε στην Αμερική καθώς και για την Eurovision.

Όσον αφορά στο τελευταίο κομμάτι, η τραγουδίστρια άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξαναπάει, κάτι που μέχρι πρότινος το είχε αρνηθεί κατηγορηματικά.

Χαρακτηριστικά ανέφερε τα εξής:

«Είναι ένας διαγωνισμός που είτε το αποτέλεσμα είναι κακό ή καλό σου προσφέρει το εξής. Γίνεσαι γνωστός σε ένα κοινό που δεν στο προσφέρει η χώρα σου, οπότε το να πω ότι έχω νεύρα με τη Eurovision ή κάτι τέτοιο είναι άδικο γιατί σου δίνεται βήμα να αποκτήσεις και fans από την Ευρώπη και από τον υπόλοιπο κόσμο.

Ακόμα παίρνω μηνύματα για αυτό το τραγούδι, το οποίο αγαπήθηκε πολύ. Έφυγε από εδώ με τις καλύτερες ευχές. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ όμως τη στιγμή του αποκλεισμού».

Ενώ σε ερώτηση για το αν θα δοκίμαζε ακόμα μια φορά τις δυνάμεις της στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό απάντησε πως «μέχρι τώρα στις συνεντεύξεις μου έλεγα κατηγορηματικά “όχι” αλλά έχω να σου πω ότι ποτέ δεν ξέρεις!».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.