Γεωργία: Τα αποτελέσματα του 2ου live show του “Georgian Idol”

Γεωργία: Τα αποτελέσματα του 2ου live show του “Georgian Idol”

Χθες πραγματοποιήθηκε το δεύτερο live show του Georgian Idol, μέσω του οποίου θα προκύψει ο εκπρόσωπος της Γεωργίας για την Eurovision 2020.

Την χθεσινή βραδιά παρακολουθήσαμε να διαγωνίζονται οι 9 εναπομείναντες υποψήφιοι του σόου. Τους 10 φιναλίστ του Georgian Idol τους επέλεξε η κριτική επιτροπή του σόου, η οποία αποτελείται από τους  Natia Todua (νικήτρια του γερμανικού The Voice και συμμετέχουσα του εθνικού τελικού της Γερμανίας το 2018), Tinatin Berdzenishvili  (διευθύντρια μέσων ενημέρωσης της GPB και επικεφαλής της αποστολής της Γεωργίας στην Eurovision), David Evgenidze (συνθέτης – θα αναλάβει την παραγωγή της συμμετοχής της χώρα για την Eurovision 2020) και David Aladashvili (πιανίστας),  έπειτα από τις auditions που προηγήθηκαν.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τις εμφανίσεις των 9 συμμετεχόντων:

Anri Guchmanidze

Barbara Samkharadze

Davit Rusadze

Liza Shengelia

Mariam Gogiberidze

Mariam Shengelia

Nika Kalandadze

Tamar Kakalashvili

Tornike Kipiani

Στη συνέχεια, ο ένας από τους εννέα συμμετέχοντες αποχώρησε από τον διαγωνισμό. Το αποτέλεσμα καθόρισε το γεωργιανό και διεθνές κοινό, που είχε τη δυνατότητα να ψηφίζει τους αγαπημένους του καλλιτέχνες μέσω των κινητών τηλεφώνων και του Facebook. H υποψήφια που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από το κοινού, αποχωρώντας από το Georgian Idol, είναι η Liza Shengelia με 8,09%, ενώ στην πρώτη θέση βρέθηκε ο Tornike Kipiani με 19,13%.

Έτσι λοιπόν, οι 8 συμμετέχοντες που συνεχίζουν στο τρίτο live, είναι οι εξής:

  • Anri Guchmanidze
  • Barbara Samkharadze
  • Davit Rusadze
  • Mariam Gogiberidze
  • Mariam Shengelia
  • Nika Kalandadze
  • Tamar Kakalashvili
  • Tornike Kipiani

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.