Γεωργία: Ακούστε απόσπασμα της συμμετοχής του Tornike Kipiani, “You”

Γεωργία: Ακούστε απόσπασμα της συμμετοχής του Tornike Kipiani, “You”

Πριν από λίγο κυκλοφόρησε απόσπασμα της συμμετοχής του εκπροσώπου της Γεωργίας Tornike Kipiani, You. Εκτός από το τραγούδι, στο βίντεο μπορούμε να παρακολουθήσουμε και κάποια πλάνα του βίντεο κλιπ.

Δημιουργός του You είναι ο Tornike. Η παραγωγή και η ηχογράφηση του τραγουδιού πραγματοποιήθηκαν στο στούντιο Bravo Records μαζί με τον Aleko Berdzenishvili. Εκτός από τα φωνητικά του Tornike, στο τραγούδι συμμετέχει η χορωδία Gori Girls και οι Aleko Berdzenishvili, Marian Shengelia και Mariko Lezhava.

Η συμμετοχή είναι γραμμένη στα αγγλικά με τους στίχους να μιλούν για την αγάπη, ενώ μουσικά περιλαμβάνει rock, pop-rock και blues-rock μουσική. Το βίντεο κλιπ σκηνοθετήθηκε από τον Temo Kvirkvelia ενώ τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες τοποθεσίες.

Η σκηνική παράσταση της Tornike στην Eurovision 2021 θα σκηνοθετηθεί από την Emilia Sandquist  που θα σκηνοθετούσε και την περσινή συμμετοχή του Tornike. Η Emilia στο παρελθόν έχει σκηνοθετήσει Σουηδούς καλλιτέχνες στο Melodifestivalen και είναι μέλος της ομάδας Jean Baptiste.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.