Γερμανία: 10 τραγουδια – 1 Εισιτήριο!!!!!!

Γερμανία: 10 τραγουδια – 1 Εισιτήριο!!!!!!

ααααααα10 Τραγουδια και καλλιτέχνες ανακοινώθηκαν σήμερα από τον σταθμό NDR της Γερμανίας. Οι καλλιτέχνες θα διαγωνιστούν στον εθνικό τελικό της χώρας <<Unser Lied für Stockholm>>, για την συμμετοχή της χώρας στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision 2016.

Οι υποψήφιοι και τα τραγούδια τους είναι:

  1. Avantasia- Mystery of a blood red rose
  2. Alex Diehl-  Nur ein lid
  3. Ella Endlich- Adrenalin
  4. Gregorian- Masters of chant
  5. Jamie-Lee Kriewitz- Ghost
  6. Joco- Full moon
  7. Keøma-  Protected
  8. Laura Pinski- Under the sun we are one
  9. Luxuslärm- Solange Liebe in mihr wohnt
  10. Woods of Birnam- Lift me up (From the underground)

Το <<Unser Lied für Stockholm>> θα πραγματοποιηθεί στην Πόλη της Κολωνίας, την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, και η επιλογή θα γίνει από το κοινό της Γερμανίας μετά από ψηφοφορία (2 γύροι).

Αν και στα αρχικά πλάνα για την εκπροσώπηση της Γερμανίας ήταν η απευθείας ανάθεση στον Xavier Naidoo, και η επιλογή του τραγουδιού από το κοινό,  τελικά η συμμετοχή του αποσυρθηκε μόλις 2 μέρες μετά την ανακοίνωση του ονόματος του, λόγω των σχολίων που ακούστηκαν ότι ο Xavier Naidoo είναι Εθνικιστής και ομοφοβικός.

Μετά την περσινή παταγώδη αποτυχία της χώρας (τελευταία θέση στον τελικό, με μηδέν βαθμούς), η Γερμανία θα προσπαθήσει φέτος να ανακάμψει. Θα τα καταφέρει;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.