Γερμανία: Τι δουλειά έχουν οι Common Linnets στην Γερμανία;

Γερμανία: Τι δουλειά έχουν οι Common Linnets στην Γερμανία;

γερμανια

 

Όλοι γνωρίσαμε τους The Common Linnets από το διαγωνισμό της Eurovision το 2014, όταν για λογαριασμό της Ολλανδίας, έφτασαν μέχρι τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με το τραγούδι τους <<Calm after the storm>>.

Φέτος αποφάσισαν να επιστρέψουν στα μουσικά δρόμενα της Eurovision, αλλά όχι για να συμμετέχουν στο διαγωνιστικό κομμάτι. Οι Common Linnets θα ταξιδέψουν στην Κολωνία της Γερμανίας, για να βρεθούν επί σκηνής στο Γερμανικό show για την επιλογή της Γερμανίας, <<Unser Lied für Stockholm>> που θα πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου. Μαζί τους επί σκηνής θα βρεθεί το Γερμανικό συγκρότημα από το Βερολίνο BossHoss. Τα δύο συγκροτήματα μαζί θα ερμηνεύσουν το τραγούδι της Dolly Parton Jolene, το οποίο έχουν ηχογραφήσει μαζί.

https://www.youtube.com/watch?v=RW31qYtxhuQ

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρουσιάστρια και του φετινού show στη Γερμανία θα είναι η Barbara Schoneberger. Η <<κυρία>> Schoneberger έγινε ιδιαίτερα <<γνωστή>> στο Ελληνικό κοινό πέρυσι, όταν κατά τη διάρκεια του Γερμανικού τελικού,  σχολίασε καυστικά τη συμμετοχή μας στην Ε.Ε. προσπαθώντας να την παραλληλίσει με τη περσινή παρθενική συμμετοχή της Αυστραλίας στο διαγωνισμό.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.