Γερμανία: κοντά στις 2.500 οι αιτήσεις για το Unser Song 2017

Γερμανία: κοντά στις 2.500 οι αιτήσεις για το Unser Song 2017

2.493 αιτήσεις κατατέθηκαν στον εθνικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα της Γερμανίας NDR, σε χρονικό διάστημα 2 μηνών, για τον εθνικό τελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Φεβρουαρίου. Αυτό δείχνει ότι μετά τις αλλαγές των κανόνων που ίσχυαν μέχρι πέρσι για την επιλογή των Γερμανών, αυξήθηκε κατά πολύ το ενδιαφέρων των νέων καλλιτεχνών.

Μια επιτροπή εμπειρογνωμόνων θα ξεχωρίσει 30 συμμετοχές. Στις αρχές Δεκεμβρίου οι 30 καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν ζωντανά μπροστά στην επιτροπή, όπου μόνο 5 από αυτούς θα επιλεγούν για να διαγωνισθούν στον εθνικό τελικό στις 9 Φεβρουαρίου 21:15 ώρα Ελλάδας, με παρουσιάστρια την Barbara Schoeneberger.

Τη βραδιά του τελικού θα υπάρχει μια τριμελής κριτική επιτροπή αποτελούμενη από τους Tim Bendzko, Florian Silbereisen και Lena (GER 10-11), που θα σχολιάζει (και θα επηρεάζει) τις συμμετοχές, χωρίς όμως να έχει δικαίωμα ψήφου, αφού το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί 100% από το κοινό.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.