Γαλλία: Yo busqué για τον Amir

Γαλλία: Yo busqué για τον Amir

Και ενώ όλοι έχουν μαζευτεί στο Λονδίνο για το Eurovision Party, ο εκπρόσωπος της Γαλλίας Amir αλλά και της Ισπανίας Barei ξέκλεψαν λίγο χρόνο για να βρεθούν στους δρόμους του Λονδίνου. Ο λόγος; Το παρακάτω βίντεο τα μαρτυράει όλα:

https://www.youtube.com/watch?v=RBt-pltJLs4

H αλήθεια είναι ότι όπου βρεθεί και όπου σταθεί ο Amir, δε χάνει χρόνο να μας αποδείξει τις φωνητικές του ικανότητες αλλά και να προωθήσει την συμμετοχή του. Έτσι αυτή τη φορά, μαζί με την Barei από την Ισπανία, μαγνητοσκόπησαν μία Ισπανική  mini εκδοχή του τραγουδιού του J’ai cherché με τον τίτλο Yo busqué, η οποία επιθυμεί να ολοκληρωθεί και να κυκλοφορήσει πριν από την αναχώρηση του για την Σουηδία. Οι μετοχές του Amir έχουν ανέβει πολύ τον τελευταίο καιρό και πλέον φαίνεται να χτυπάει στα ίσα το μεγάλο φαβορί από της Ρωσίας. Αν και μένει λιγότερο από ένας μήνας για την φετινή γιορτή της μουσικής, είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα έχουμε και νέο “χτύπημα” από τον δραστήριο Amir. Αναμένουμε…… Μέχρι τότε απολαύστε την εμφάνιση του στο Party του Λονδίνου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.