Γαλλία: Tom ήταν και μας τελείωσε για το 2021

Γαλλία: Tom ήταν και μας τελείωσε για το 2021

Για να πούμε την αλήθεια η είδηση δεν έσκασε ως κεραυνός εν αιθρία καθώς από καιρό είχε κυκλοφορήσει ότι οι υπεύθυνοι της γαλλικής τηλεόρασης δεν είχαν μείνει ευχαριστημένοι με την συμμετοχή του Tom Leeb για την Eurovision 2020 (θυμηθείτε εδώ). Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Tom στην εκπομπή της γαλλικής τηλεόρασης Good Morning Week δεν θα επιστρέψει στην Eurovision καθώς ο ίδιος έχει ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα για να πάρει μέρος στον διαγωνισμό ενώ ανέφερε ότι αναμένεται κι ανακοίνωση από τον γαλλική τηλεόραση κάποια στιγμή.

Βέβαια δεν γνωρίζουμε αν είναι μόνο το πρόγραμμα του καλλιτέχνη ή και το γεγονός ότι η συνεργασία μεταξύ των δύο δεν ήταν κι η καλύτερη. Ο Tom είναι ο δεύτερος καλλιτέχνης που δεν θα ταξιδέψει στην Eurovision ενώ επιλέχθηκε εσωτερικά. Ο πρώτος είναι ο Sandro όπου ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες ότι δεν θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2021.

Αναμένουμε τις ανακοινώσεις της France Televisions όπου θα μάθουμε και την μέθοδο με την οποία θα πορευθεί η Γαλλία στον διαγωνισμό.

Ο Tom θα εκπροσωπούσε φέτος την Γαλλία με τον Mon Alliee:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.