Γαλλία: Έρχεται το Eurovision France, c’est vous qui decidez!

Γαλλία: Έρχεται το Eurovision France, c’est vous qui decidez!

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο εκπρόσωπος της Γαλλίας για την Eurovision 2020, Tom Leeb δεν θα είναι εκείνος που θα εκπροσωπήσει την χώρα στην Eurovision 2021. Μια μέρα αργότερα, η επικεφαλής της Γαλλικής αποστολής Alexandra Redde-Amiel επιβεβαίωσε στην σελίδα Wiwiblogs.com πως η Γαλλία δεν θα επιστρέψει στο Destination Eurovision που ήταν η εθνική επιλογή της χώρας για το 2018 και το 2019, αλλά θα πραγματοποιήσει έναν νέο διαγωνισμό για αυτόν τον σκοπό.

Eurovision France, c’est vous qui decidez

Η νέα εθνική επιλογή θα ονομάζεται Eurovision France, c’est vous qui decidez και μέχρι στιγμής γι’αυτό είναι γνωστό πως ο τελικός θα διοργανωθεί σε μια επαρχιακή πόλη της Γαλλίας, το κοινό θα συμμετέχει στην ανάδειξη του νικητή ενώ η ύπαρξη επιτροπών συζητιέται ακόμα. Η παραγωγή του διαγωνισμού αυτού σε αντίθεση με το Destination Eurovision θα είναι μια εσωτερική συνεργασία με το France TV Studio και θα συμμετέχουν σε αυτό όλα τα τμήματα του France 2. Παρουσιαστής ο Stephane Bern που σχολιάζει την Eurovision για την χώρα από το 2015.

Ας θυμηθούμε την συμμετοχή του Bilal Hassani o οποίος ήταν ο τελευταίος καλλιτέχνης που επιλέχθηκε μέσω εθνικού τελικού για να εκπροσωπήσει την Γαλλία στην Eurovision το 2019.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.