Γαλλία: Η France Télévisions πρόθυμη να διοργανώσει την Junior Eurovision 2021

Γαλλία: Η France Télévisions πρόθυμη να διοργανώσει την Junior Eurovision 2021

Μετά την πρώτη νίκη της Γαλλίας στην Junior Eurovision, οι υπεύθυνοι της Γαλλικής δημόσιας τηλεόρασης, France Télévisions, δηλώνουν πρόθυμοι θα διοργανώσουν την Junior Eurovision 2021. Αυτό προκύπτει μετά από τις δηλώσεις της αρχηγού της Γαλλικής αποστολής για την Eurovision 2021 Alexandra Redde-Amiel στην σελίδα 20minutes.fr

Φυσικά, είμαστε πρόθυμοι να φιλοξενήσουμε τη Junior Eurovision στη Γαλλία το επόμενο έτος. Η Delphine Ernotte (η πρόεδρος της France Télévisions) και ο Stéphane Sitbon-Gomez (διευθυντής των υποκαταστημάτων της France Télévisions) θα ήθελαν πραγματικά. Αρχικά θα απολαύσουμε την νίκη και στη συνέχεια θα συνομιλήσουμε με την Προεδρία της Eurovision και την EBU για να μάθουμε πώς μπορούμε να οργανώσουμε τον διαγωνισμό του 2021 και αν θα είναι δυνατόν να το κάνουμε. Πρέπει να μιλήσουμε μαζί τους προτού επισημοποιήσουμε κάτι, αλλά σε κάθε περίπτωση, η επιθυμία υπάρχει.

Οι απαντήσεις για την ερμηνεία της Valentina

Έπειτα η Alexandra Redde-Amiel απάντησε στα κακόβουλα σχόλια πως η Valentina ερμήνευσε playback το τραγούδι της:

Τα πάντα ήταν ζωντανά. Όλα πιστοποιήθηκαν στην Πολωνία. Η Valentina τραγουδούσε ζωντανά, δεν υπήρχε αμφιβολία γι’αυτό, και έχει μια υπέροχη φωνή.

H Valentina με το τραγούδι J’imgine έφερε στην Γαλλία την πρώτη της νίκη σε διαγωνισμό της Eurovision, μετά το 1977 με την Marie Myriam.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.