Γαλλία: Ακούστε το νέο τραγούδι του Bilan Hassani “Jaloux”

Γαλλία: Ακούστε το νέο τραγούδι του Bilan Hassani “Jaloux”

Μπορεί τα φώτα του 64ου διαγωνισμού να έχουν σβήσει και τα αποτελέσματα να μην ήταν τόσα ικανοποιητικά για κάποιους καλλιτέχνες, αποτέλεσαν όμως το εφαλτήριο για νέες δουλειές και μουσικές τους προτάσεις. Ο εκπρόσωπος της Γαλλίας και ανερχόμενο αστέρι της χώρας, Bilal Hassani, δεν έχασε χρόνο και ήδη κυκλοφόρησε την νέα του δουλειά. 

Μετά την συμμετοχή του στην Eurovision 2019 και τα μηνύματα που εξέπεμψε επί σκηνής στο Τελ Αβίβ, ο Γάλλος καλλιτέχνης κυκλοφόρησε την νέα του δουλειά με τίτλο  Jaloux (Ζηλιάρης). Δείτε την νέα μουσική πρόταση του Bilal στο επίσημο βίντεο κλιπ που ακολουθεί:

O Bilal Hassani στην Εurovision

Ο Bilal, μετά την νίκη του στον εθνικό τελικό της Γαλλίας, Destination Eurovision 2019, εκπροσώπησε την χώρα με το τραγούδι Roi μεταδίδοντας ένα ισχυρο κοινωνικό μήνυμα επί σκηνής στο Τελ Αβίβ. Παρά την εντυπωσιακή και γεμάτη μηνύματα ερμηνεία του ο Bilal Hassani ήρθε 16ος με  105 βαθμούς. Ας θυμηθούμε την ερμηνεία του στο Τελ Αβίβ:

Πως σας φαίνεται η νέα δουλειά του Γάλλου καλλιτέχνη;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.