Βόρεια Μακεδονία: “You” θα μας τραγουδήσει ο Vasil Garvanliev στο Ρότερνταμ!

Βόρεια Μακεδονία: “You” θα μας τραγουδήσει ο Vasil Garvanliev στο Ρότερνταμ!

Στις 15 Φεβρουάριου ανακοινώθηκε ότι ο εκπρόσωπος της Βόρειας Μακεδονίας στην Eurovision 2020 θα είναι ο Vasil Garvanliev. Σήμερα πριν από λίγο ο δημόσιος τηλεοπτικός φορέας της χώρας άλλα και ο ίδιος ο τραγουδιστής δημοσίευσε στο Instagram το τίτλο του τραγουδιού και λέγεται “You”.

https://www.instagram.com/p/B8jRA0oBw5R/?utm_source=ig_web_copy_link

Λίγα λόγια για τον Vasil

Ο Vasil Garvanliev ξεκίνησε το μουσικό του ταξίδι στην ηλικία των 7 ετών, όπου εμφανιζόταν σε κάποια από τα πιο δημοφιλή παιδικά φεστιβάλ της Βόρειας Μακεδονίας. Λίγο αργότερα, μετακόμισε με την οικογένειά του στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου συνέχισε την καριέρα του ως σολίστ στην παιδική χορωδία του Σικάγου.

Μεγαλώνοντας, συμμετείχε σε πάνω 50 όπερες και ρεσιτάλ σε μουσικά φεστιβάλ σε ολόκληρο τον πλανήτη, ενώ μετράει και αρκετές συνεργασίες με μερικούς από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες του κόσμου.

Από την επιστροφή του στη Βόρεια Μακεδονία το 2018, ο Vasil κυκλοφόρησε 3 πολύ επιτυχημένα singles (GjerdanPatuvam και Mojata Ulica). Στην πρώτη του σόλο συναυλία, που πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2019 στην πόλη καταγωγής του Strumica και η οποία ήταν sold out, παρουσίασε την τεράστια μουσική του εμπειρία από όλο τον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.