Βουλγαρία 2017: Ο Kristian Krostov θα εκπροσωπήσει την χώρα στο Κίεβο με το Beautiful Mess

Βουλγαρία 2017: Ο Kristian Krostov θα εκπροσωπήσει την χώρα στο Κίεβο με το Beautiful Mess

Ο Βουλγαρο-Ρώσος Kristian Krostov είναι ο εκλεκτός που θα εκπροσωπήσει την Βουλγαρία στον 62ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει ήδη από τις 17 Φεβρουαρίου. Χθες η βουλγαρική τηλεόραση ανακοίνωσε πως σήμερα θα αποκάλυπτε τη φετινή συμμετοχή της σε δύο φάσεις. Στις 11.00 θα ανακοίνωσε τον καλλιτέχνη και στις 18.00 το τραγούδι.

Ο Kristian Krostov κατετάγη δεύτερος στο περσινό X Factor, που κέρδισε η Κύπρια Christiana Loizu. Το 2014 έφθασε και στον τελικό του The Voice Kids στη Ρωσία, στην οποία είναι επίσης γνωστός και θα τον βοηθήσει να αλιεύσει ψήφους και από εκεί. Στη χώρα του εξαιτίας της νεαρής του ηλικίας, αλλά και του ρεπερτορίου του, τον αποκαλούν Βούλγαρο Justin Bieber. Το τραγούδι του λέγεται Beautiful Mess και θα το ακούσουμε στις 18.00. Οι δημιουργοί του είναι οι ίδιοι μουσικοί που πέρσι υπέγραψαν και το If Love Was A Crime και φέτος βρίσκονται και στη συμμετοχή της Σερβίας, Borislav Milanov από τη Βουλγαρία, Sebastian Armann από την Αυστρία και Joacim Bo Persson από τη Σουηδία. Στην ομάδα προστέθηκαν οι Alex Omar και Alexander Blay.

Το άρθρο μας από τις 17 Φεβρουαρίου:

Βουλγαρία 2017: Ο Kristian Kostov είναι τελικά ο εκλεκτός για τη Eurovision;

Τόσο ο Kristian Krostov που σε δύο ημέρες κλείνει τα 17 του χρόνια, αλλά και η αρχηγός της βουλγαρικής αποστολής στον διαγωνισμό, Joana Levieva-Sawyer, δηλώνουν ικανοποιημένοι με το επίπεδο της συμμετοχής τους στο Κίεβο και ευελπιστούν σε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Είναι ο πρώτος γιούροσταρ που έχει γεννηθεί από το 2000 και μετά (15 Μαρτίου 2000)!

Η Βουλγαρία συμμετέχει στην Eurovision από το 2005 όπου έκανε την παρθενική της εμφάνιση στο Κίεβο, μετά την νίκη της Ruslana την προηγούμενη χρονιά. Έκτοτε έχει καταφέρει να είναι στον τελικό μόνο δυο φορές (2007, 2016) καταφέρνοντας ωστόσο να πετύχει πολύ καλές θέσεις και τις δυο φορές, μέσα στην τελική πεντάδα. Πέρυσι η χώρα εκπροσωπήθηκε από την Poli Genova και το If love was a crime, κατακτώντας την 4η θέση, την καλύτερη θέση της χώρας.

Μείνετε συντονισμένοι στον InfeGreece καθώς στις 18.00 θα μάθουμε και το τραγούδι της Βουλγαρίας στη Eurovision 2017.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.